Dieta modelelor de la Victoria’s Secret

De Stela Moisescu pe

Ce femeie nu visează să aibă un trup ca al modelelor de la Victoria’s Secret? Nick Mitchell, antrenorul lor personal de fitness şi dietă îţi dezvăluie şase secrete…
… de care „îngerii” se folosesc pentru a-şi sculpta şi menţine silueta.

Potrivit handbag.com, Mitchell este renumit pentru că poate remodela corpul unei persoane în doar patru săptămâni, urmărind arderea grăsimilor şi tonifierea muşchilor.

Iată care sunt secretele de dietă ale modelelor de la Victoria’s Secret, dezvăluite chiar de antrenorul lor.

1. Bea apă!

Poţi să faci exerciţii fizice şi să ai o nutriţie corectă, fără să se vadă rezultate, pentru că nu te hidratezi suficient. Regula pe care modelele de la Victoria’s Secret o urmează este să bea un litru de apă la fiecare 25 de kilograme cumulate în greutate.

2. Dormi cât mai profund!

Somnul este una dintre cele mai importante surse de remodelare corporală. În cele 8 ore recomandate somnul trebuie să fie profund, pentru a avea efecte benefice. Poţi creşte calitatea somnului dormind în beznă şi fără pic de zgomot. Dacă dieta ta include carbohidraţii, consumă-i în a doua parte a zilei, căci ridică nivelul de serotonină şi te relaxează. Orezul, fasolea sau carnea de curcan sunt alimente care îţi aprofundează somnul.

3. Nu sări peste mese!

Cheia succesului pentru a scăpa de grăsimile în plus este să îţi planifici din timp mesele, nu să sari peste ele. Dacă ştii dinainte ce trebuie să mănânci şi îţi alcătuieşti un program de mese de la care nu te abaţi, ai infinit mai multe şanse să arzi grăsimile şi să nu le pui la loc.

4. Încalcă regulile doar la cină!

Antrenorul Mitchel ştie că până şi modelele de la Victoria’s Secret încalcă uneori regulile dietei. Aşa că el le sfătuieşte să o facă la cină, nu mai devreme. De ce? Pentru că, potrivit expertului, excesele culinare de la micul dejul determină excese şi la prânz şi seara. Şi uite aşa te alegi cu o zi întreagă de excese culinare. De aceea Mitchel îţi recomandă să te răsfeţi seara cu alimente nesănătoase dacă nu rezişti ispitei.

5. Consumă condimente, evită sosurile!

Una dintre cele mai comune greşeli ale dietelor este că ne forţăm să consumăm toate acele alimente sănătoase, dar fără niciun gust. Astfel, suntem mult mai tentate să călcăm strâmb pentru că ne este poftă de ceva anume. Aşa că Mitchel le încurajează pe modelele de la Victoria’s Secret să îşi condimenteze mâncarea cu diferite arome, dar să stea departe de sosuri.

6. Alege gustarea din toiul nopţii cu cap!

Chiar şi supermodelele antrenate de Mitchel sunt tentate de gustările din toiul nopţii! Ei bine, gustările din toiul nopţii nu te afectează prea tare dacă nu ai probleme cu digestia şi alegi alimente inofensive precum fructele şi legumele, în locul dulciurilor.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro