Cum poartă vedetele jacheta de piele

De Andra Pecingina pe

Jacheta scurtă din piele este o piesă vestimentară ce nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă. Şi vedetele o poartă frecvent, aşa că te poţi inspira din stilul lor!
Jacheta de piele este foarte versatilă şi poate fi purtată la aproape orice ţinută: casual, office, dar şi la vestimentaţii speciale pentru seară.

Camelia Şucu a purtat o jachetă din piele neagră în combinaţie cu o rochie de gală din satin de mătase într-o culoare puternică şi a făcut furori la un eveniment monden în Capitală.

Pentru a crea efecte cu adevărat rafinate folosind o piesă din piele neagră în ţinuta ta de seară, combin-o tot cu negru, dar alege alte texturi: catifea neagră, dantelă neagră, sau simplul jerseu de bumbac.

O astfel de combinaţie de texturi a realizat Andreea Marin Bănică  – jachetă din piele neagă alături de o fustă din tulle şi cizme din piele întoarsă în aceeaşi nuanţă. Singura ta grijă în finalizarea outfit-ului trebuie să fie accesoriile. Cel mai potrivit ar fi să optezi pentru bijuterii cu lanţ auriu – o altă tendinţă majoră a perioadei.

Loredana a purtat în concert o geacă din piele neagră cu butoni mari aurii şi o croială tip militar, inspirată parcă de regele pop, Michael Jackson. Ea a combinat jacheta scurtă cu o pereche de pantaloni aurii pentru un outfit de scenă extravagant!

Cât de bine sau prost au purtat Andreea Raicu, Andreea Marin Bănică, Simona Pătruleasa, Anda Adam, Iulia Albu sau Cosmina Păsărin o  jachetă scurtă din piele te lăsăm pe tine să decizi, urmărind fotografiile din galeria foto de mai jos!

La finalul galeriei foto vei găsi şi căteva recomandări de jachete din piele sau piele ecologică pe care le poţi achiziţiona din magazinele noastre!

Foto: PR, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro