Meghan Markle: prima apariție la balconul regal. Ocazia a fost una specială

Meghan Markle: prima apariție la balconul regal. Ocazia a fost una specială

Meghan Markle: prima apariție la balconul regal. Ocazia a fost una specială, iar ducesa de Sussex a arătat spectaculos la brațul soțul ei, prințul Harry.

După căsătoria cu prințul Harry, Meghan Markle apare pentru prima oară la balconul regal alături de soțul ei, regina Elisabeta a Marii Britanii, ducii de Cambridge și alți membrii ai familiei lor. Ocazia a fost una cu totul și cu totul specială: sărbătorirea Reginei prin tradiționala Paradă “Trooping the Colour” (Salutul culorilor).

Deși regina Elisabeta este născută pe 21 aprilie, suverana birtanică îți serbează ziua în mod oficial în luna iunie, conform unei tradiții care datează din 1748, printr-o paradă pe străzile Londrei. Nu este aceeași zi în fiecare an, dar, de regulă, ceremonia se ține în prima sau a doua sâmbătă din luna iunie, în funcție de condițiile vremii.

Prințul Harry și Meghan Markle, care abia s-au întors din luna de miere, au fost și ei prezenți la ceremonie. Pentru acest eveniment, ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie roz pal, marca Carolina Herrera și o pălărie în același ton de culoare, semnată Philip Treacy.

Conform publicației The Sun, prin alegerea unei ținute cu umeri goi, Meghan a încălcat protocolul care spune că membrii familiei regale trebuie să-și acopere umerii la evenimentele publice importante.

Întreaga familie regală a salutat publicul de la balconul Palatului Buckingham şi a urmărit o paradă aviatică.

Citește și:

Nicolae Medforth-Mills i-a cerut Principesei Margareta să îi fie nașă de cununie

Ce i-a spus Kate Middleton prințesei Charlotte când au apărut la balcon, de Ziua Reginei

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: