Laura Cosoi suferă de claustrofobie. Ce i s-a întâmplat actriței

De Mădălina Manole pe 12 octombrie 2018
Laura Cosoi suferă de claustrofobie. Actrița a recunoscut și a vorbit pentru prima oară despre o experiență traumatizantă care i s-a întâmplat în urmă cu un an.

Laura Cosoi, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că are o fobie vizavi de spațiile închise și că era la un pas de a intra într-un șoc din cauza tatălui său care, din neatenție, a încuiat-o în mașină. Actrița a reușit cu greu să-și păstreze cumpătul și să treacă cu bine peste situația dată. Totul s-a petrecut vara trecută, înainte ca actrița să devină mamă: „Eu sunt claustrofobă. Am avut o experiență neplăcută cu taică-miu chiar anul trecut. Eram la piață și m-a închis în mașină și m-a lăsat acolo. Am făcut foarte urât. Nu știam ce să mai fac. Nu avea nici telefonul la el să-l sun și erau și 40 de grade afară. Nu mai știam pe cine să mai sun”, – a dezvăluit Laura Cosoi, într-o emisiune tv.

Laura Cosoi suferă de claustrofobie. Ce i s-a întâmplat actrițeiLaura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și a devenit mamă pentru prima oară pe data de 11 iunie anul acesta. Fetița a fost botezată la începutul lunii trecute cu numele Rita.

Citește și – A câștigat procesul de paternitate, dar copiii lui Alex Velea nu-i poartă încă numele. Care e motivul

Citește și – Ce a declarat Lavinia Pârva despre sarcină, după ce a fost surprinsă la o clinică de fertilizare

Sursă foto: arhivă Unica, Instagram

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi