Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu s-au căsătorit

De Mădălina Manole pe 30 ianuarie 2018
Iulia Zgripcea, prezentatoarea rubricii Meteo în Telejurnalul TVR 2, și Andrei Bărbulescu, colegul său de platou alături de care prezintă emisiunea „E vremea ta… să vezi lumea” la TVR 2 şi seria de interviuri online “De vorbă cu Iulia Zgripcea”, s-au căsători în acest weekend.

Ceremonia a fost una discreta, în compania prietenilor apropiați și a rudelor, iar cei doi au amânat luna de miere, deoarece s-au întors de îndată pe platourile de filmare. Iulia Zgripcea, în vârstă de 36 de ani, este pentru a doua oară în fața altarului, aceasta mai fiind căsătorită înainte cu Radu Maxim, un fost coleg de la Antena 3 pe care l-a cunoscut pe vremea când prezenta rubrica Meteo la Observatorul de la Antena 1. Căsătoria a avut loc în 2009, iar în 2011 a devenit mamă de gemeni.

Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu nunta

La mine a început totul acum 10 ani când am văzut-o pe Iulia la Antenă și eu eram la Realitatea Tv. Eram cu câțiva colegi și ne uităm la emisiunile televiziunii concurente, iar Iulia prezenta rubrica Meteo. Am spus atunci, cu voce tare, că ea este genul de femeie cu care aș vrea să trăiesc o viață. Ne-am văzut pentru prima ora la TVR2 în toamna lui 2016, atunci când directorul TVR2, Carla Tompea, m-a întrebat dacă vreau să fiu coleg de prezentare cu Iulia Zgripcea. După un moment de rătăcire am acceptat și restul este poveste”, a mărturisit Andrei Bărbulescu.

Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu

Viața noastră de zi cu zi, a mea și a generației mele, mi se pare din ce în ce mai agitată cu o mulțime de activități înghesuite în doar 24 de ore. De multe ori, petrecând destul timp la serviciu ajungi să te îndrăgostești de un coleg. A fost și în cazul meu și al lui Andrei. Lucrurile au evoluat într-un ritm normal și relaxat până în momentul în care am hotărât că ne dorim să stăm mereu împreună așa că ne-am mutat și ne-am căsătorit. Viață noastră nu este nicidecum liniștită, ci este presărată cu râsete, chiuieli și cântări la chitară împreună cu Dan și Andrei, cei doi băieți ai mei. Din când în când mai apare câte un vărsat de vânt sau câte o răceală chiar de Sărbători pentru ca viața să nu fie monotonă”, a adăugat Iulia Zgripcea.

Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu

Citește și – Andreea Marinescu, știrista de la Pro Tv, s-a căsătorit în secret

Citește și – Al Bano divorțează și se retrage din muzică

Sursă foto: Facebook

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton