Șamponul solid bio-organic, un privilegiu pentru părul tău

De Madalina Racorean, pe

Poate vă mai amintiți de băile pe care vi le făcea bunica voatră cu săpun de casă, cu frunze de nuc Și lavandă… Părul devenea strălucitor, foarte frumos Și în acelaȘi timp sănătos.
Nu știu câte bunici mai există azi care prepară săpun de casă, dar există numeroase magazine care vând  săpunuri bio-organice handmade, cu ingrediente naturale,  extrem de eficiente în îngrijirea părului. Am testat, așadar am să vă spun ce săpun trebuie să folosiți pentru a vă mândri cu podoaba capilară…

Șamponul solid cu aloe vera, avocado și tea tree

Este o adevărată încântare pentru părul uscat și deteriorat, cu fir despicat. Săpunul solid 100% bio, cu aloe vera, avocado Și tea tree este o alegere bună dacă vrei să nu te confrunți cu mătreața sau căderea părului. Este foarte cremos Și ajută PH-ul scalpului să îȘi păstreze echilibrul. Unul dintre cele mai bune sunt șampoanele solide, în a căror compoziție mai există pe lângă avocado și aloe vera, foarte multe uleiuri esențiale de lavandă, tea-tree şi rozmarin. Sunt astringente, antiseptice, tonifiante şi în acelaȘi timp revitalizante.

Șamponul solid cu urzică

Iată un săpun-șampon pentru orice tip de păr, care conține ingrediente naturale, excelente pentru un scalp sănătos și un fir de păr cât mai srălucitor. Există în acest săpun și un strop de magie din cosița frumoasei fete Rapunzel… Nu lipsește uleiul de ricin, urzica, rozmarinul care poate stopa cu succes căderea părului, Și nici argila verde care  poate reface echilibrul natural al scalpului. Iată un șampon solid bio-organic care va acționa blând și va purifica foliculul capilar.

Șamponul solid din uleiuri vegetale

Nu conține coloranți artificiali, parfum sintetic, aditivi chimici sau grăsimi de origine animală. Este un produs nobil, fiind cel mai vechi săpun solid natural din lume. Pentru că la baza sa stau uleiurile vegetale, și un PH neutru, este foarte bine tolerat de toate tipurile de păr. Are proprietăți dermatologice remarcabile, așadar scalpul va fi cu adevărat răsfățat. Cantitatea de ulei de dafin este cea care conferă săpunului de Alep eficacitatea.

Poate elimina mătreața și alte microorganisme provenite din mediul înconjurător care dăunează părului.. Are o formulă foarte delicată, are proprietăți hidratante și anti-alergice, așȘa că folosește-l cu încredere în locul unui șampon banal.

Mădălina Răcorean
www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!