4 machiaje de vară

De Libertatea pentru femei, pe

Machiajele simple, rujurile în culori îndrăznețe, fardurile în nuanțe deschise îți vor pune frumusețea în valoare. Noul tău look de vară va fi plin de prospețime, luminos și feminin.

Machiaj de vară pastelat

Machiajele în nuanţe pastelate sunt în centrul atenţiei primăvara. Iar în acest sezon, pe lângă tonurile delicate de roz, vernil şi lila, foarte apreciat este bleul şi albastrul turcoaz. După aplicarea fondului de ten, îmbracă pleoapa superioară cu un fard nude: poate fi bej deschis sau roz-perlă. De la jumătate spre exterior, trasează o dungă subţire, dreaptă sau uşor ascendentă, folosind un dermatograf albastru. Peste ea, trasează o alta ceva mai plină, mai groasă, folosind un fard bleu intens. Aplică-l cu o pensulăburete subţire, pentru a putea controla grosimea liniei – trebuie să fie mai subţire la început şi din ce în ce mai evidentă pe măsură ce se apropie de final.

Machiaj de vară cu buze portocalii

4 machiaje de vară

Indiferent că alegi o nuanță mai pală și subtilă, sub forma unui gloss căruia îi poți controla intensitatea ori un ruj mat oranj cu tonuri de roșu pentru un machiaj îndrăzneț sau unul hidratant într-o nuanță luminoasă și strălucitoare, perfect pentru zi și pentru un aspect radios, portocaliul devine acum vedeta. Înainte de a începe machiajul buzelor, aplică puțin fond de ten, pentru că dă rezistență rujului. Fă atent conturul buzelor cu un creion într-o nuanță de portocaliu cât mai apropiată rujului. Aplică rujul folosind o periuță specială, cu grijă, astfel încât să acoperi toată suprafața buzelor. Dacă vrei un aspect mat, tamponează ușor la final cu un șervețel, dacă în schimb vrei să aibă strălucire, aplică un strop de gloss transparent. La ochi, păstrează un machiaj cât mai natural ziua, iar seara fă-ți unul în tonuri fumurii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2