Consultanta gratuita pentru miresele din 2014

De Unica.ro, pe

Fii o mireasa de pus in rama cu MONROE Makeup and Hair Lounge! MONROE Makeup and Hair Lounge a lansat un nou concept: consultanta gratuita pentru mirese.
Stim ca e foarte greu sa te decizi ce stil de makeup si de coafura iti doresti in ziua nuntii si mai mult decat atat, e greu sa iti dai seama ce iti sta bine si ce ti se potriveste.
Consultanta consta intr-o discutie deschisa despre ce stil de makeup si ce stil de coafura ti se potriveste in functie de toate detalile nuntii tale. Te vei uita impreuna cu consultantul MONROE peste cataloage si veti stabili impreuna stilul care sa te puna in evidenta si pachetul care ti se potriveste cel mai bine in functie de bugetul pe care il ai. La final vei primi tips and tricks de infrumusetare personalizata.
Dupa multe mirese fericite care ne-au calcat pragul, putem spune ca o astfel de consultanta este foarte importanta pentru linistea oricarei mirese. In primul rand ii cunosti pe specialistii care urmeaza sa se ocupe de aspectul ta in ziua evenimentului. Vei cunoaste o echipa de oameni profesionisti si dornici sa te faca sa te simti ca o diva intr-o atmosfera de rasfat.
Consultanta gratuita pentru miresele din 2014
In al doilea rand, vei afla parerea sincera despre ce iti sta bine si ce nu. De multe ori venim la specialisti cu poze cu vedete cu trasaturi diferite de ale noastre, iar la final suntem dezamagiti de rezultat. Alaturi de consultantul MONROE, vei alege o coafura care sa se potriveasca culorii, lungimii si grosimii parului tau si nu vei putea fi dezamagita.
Este adevarat ca este mult mai bine sa faci o proba inainte de nunta, ca sa stai linistita si sa poti da feedback. Insa de multe ori timpul sau bugetul nu ne permite asta. Si de data aceasta consultanta ne ajuta.
Consultanta gratuita pentru miresele din 2014
Acum ca te-am convins de importanta consultantei, iti putem spune ca pachetele nostre de makeup + hair sunt intre 300-700 lei in functie de ce iti doresti in ziua nuntii.
Pentru a te programa la consultanta te rugam sa ne suni la 0731264083 sau sa ne trimiti un mail la cristina@monroe.com.ro.
Vezi aici colecția MONROE Bride 2014!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!