Ce culoare de ojă să porţi, în funcţie de ocazie

De Andreea Catrina, pe

Vara aceasta, pastelurile şi nuanţele neon sunt cele mai căutate atunci când vine vorba de manichiură. Cu toate acestea, e important ca nuanţa lacului de unghii pe care îl alegi să se potrivească diferitelor ocazii din viaţa ta.
Mai exact, nu te poţi prezenta cu unghii neon la un interviu şi nu e tocmai recomandat să foloseşti un lac de unghii sclipicios la job, mai ales dacă nu trebuie să ieşi prea mult în evidenţă.

Tocmai de aceea, avem pentru tine câteva sugestii. Iată care sunt cele mai noi şi trendy lacuri de unghii, şi cum ar trebui să le porţi, în funcţie de ocazie.

Mergi la un interviu? Alege un lac de unghii nude

E cel mai potrivit pentru o primă impresie bazată pe ceea ce spui şi nu pe felul în care arăţi. Ştii doar că în astfel de situaţii e bine să nu ieşi prea mult în evidenţă prin machiaj, manichiură sau vestimentaţie. Sugestia noastră: 1. lac de unghii Anny/ Douglas, 47 lei.

Păstrează lacul de unghii cu sclipici pentru petrecerea de vineri seara

Oja cu sclipici se potriveşte de minune la party, mai ales dacă mergi în club. Sugestia noastră: 2. lac de unghii Colorama/ Maybelline New York, 8 lei.

Ce culoare de ojă să porţi, în funcţie de ocazie

Pentru întâlnire, mizează pe un roşu seducător

Nimic nu e mai sexy ca un lac de unghii roşu. Dacă vrei să arăţi impecabil la prima întâlnire, alege o astfel de nuanţă. Sugestia noastră: 3. lac de unghii Gel Shine Lacquer/ Max Factor, 28 lei.

Alege o nuanţă fresh pentru după-amiaza la piscină

Nuanţele de albastru se potrivesc de minune ieşirilor la piscină, ducându-te cu gândul la lumea din adâncurile mărilor şi oceanelor. Sugestia noastră: 4. lac de unghii CND Shellac/ Topline, 49 lei.

Ai primit o invitaţie la cocktail? Optează pentru o nuanţă jucăuşă

Pentru cocktailuri ori garden party-uri poţi alege un lac de unghii într-o nuanţă jucăuşă de verde. Sugestia noastră: 5. lac de unghii Clubbing Color/ Miss Sporty, 7 lei.

Colorează-ţi unghiile cu galben-solar atunci când mergi la mare
Pe plajă îţi este permis aproape orice. Chiar şi un lac de unghii galben. Sugestia noastră: 6. lac de unghii Wave Goddess/ essence, 10 lei.

Ce culoare de ojă să porţi, în funcţie de ocazie

Puţină culoare nu strică niciodată… nici chiar la job

Asta doar dacă acea culoare nu e una extrem de intensă, ci una feminină. Sugestia noastră: 7. lac de unghii 60 Seconds/ Rimmel London, 6.9 lei

Păstrează nuanţele neon pentru week-end
Alege un portocaliu intens, care să atragă toate privirile. Sugestia noastră: 8. lac de unghii Nail Lacquer/ Melkior, 29 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!