Week-end cu muzică, tehnologie și activități inedite

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2016, 19:19
Week-end-ul acesta ai de ce să ieși din casă, dacă stai în București! Mai multe evenimente au loc între 27 și 29 mai, iar pe două dintre acestea ți le recomand în mod special – expoziția de tehnologie, din cadrul Bucharest Technology Week, și festivalul Femei pe Mătăsari, ajuns la cea de-a șasea ediție.

Tehnologia ocupă Piața George Enescu

Roboții, gadget-urile și alte soluții tehnologice vor ocupa week-end-ul acesta Piața George Enescu, din fața Ateneului Român. Fie că vorbim de companii naționale, grupuri internaționale sau echipe de studenți care au dezvoltat inovații în domeniul tech, această expoziție se adresează tuturor pasionaților din domeniu, iar intrarea este liberă, dacă te înregistrezi pe site-ul oficial al evenimentului, www.techweek.ro

Ce vei putea vedea aici? Roboți care cântă și dansează, tehnologii pentru printarea 3D, gadget-uri menite să ne îmbunătățească stilul de viață și multe alte invovații cool.

Seara, distracția se mută pe strada Mătăsari, la numărul 17

Cea de-a șasea ediție a festivalului urban Femei pe Mătăsari va fi marcată de concerte, spectacole de teatru, prezentări de modă, expoziţii, dezbateri şi tot felul de evenimente artistice. Timp de trei zile, pe strada Mătăsari mașinile vor avea accesul restricționat, iar noi ne vom putea bucura de distracție și energie pozitivă.

Concertul-cheie al evenimentului se va desfășura sâmbătă seara, de la 20.00 – Akua Naru, o celebră cântăreață neo-soul, revine la București și susține un show live, direct în stradă. La fel ca și la toate celelalte evenimente, din cadrul festivalului Femei pe Mătăsari, accesul publicului este gratuit.

Mai multe informații despre eveniment poți găsi pe www.femeipematasari.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!