Vremea 20 decembrie 2018. Unde se vor înregistra temperaturi de -16 grade

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 19 decembrie 2018, 13:12
Vremea 20 decembrie aduce cer variabil, fără ninsori. Temperaturile continuă să fie scăzute, în unele coborând sub pragul de ger.

Vremea 20 decembrie va fi una friguroasă, dar fără ninsori sau alte forme de precipitații. Cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între -7 și 2 grade. Valorile termice pe timp de noapte vor coborî până la -16/ 2 grade Celsius, conform ANM.

Vremea în România

Vremea în Maramureș va fi una mohorâtă, cu maxime ce vor avea în medie -3/0 grade Celsius și minime ce se vor încadra între -10/-5 grade.

În Crișana și Banat cerul va fi variabil, cu temperaturi maxime de -5/1 grad. Pe timp de noapte valorile termice vor scădea până la -7/-1 grad.

Și zona Transilvaniei va scăpa momentan de ninsori, dar se va instala ceața. Valorile termice diurne vor avea în medie -7/3 grade, iar cele nocturne vor coborî sub pragul de îngheț, la -16/-6 grade.

În Oltenia, ziua debutează cu cer înnorat, iar maximele nu vor depăși -3/0 grade. Noaptea se va răci și temperatura va scădea până la -10/-4 grade.

Și în Muntenia se anunță vreme închisă, cu maxime de -3/2 grade. Pe timp de noapte, temperaturile vor varia între -11 și -4 grade.

În Dobrogea cerul va fi variabil, cu nori și soare, iar maximele ar putea ajunge chiar până la 4 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor coborî până spre -4 grade.

În Moldova cerul va fi variabil, dar apare fenomenul de ceață densă. Valorile termice pe timp de zi vor avea în medie -6/-2 grade, iar cele minime se vor încadra între -10/-3 grade.

Vremea în București

Vremea în Capitală va fi în general închisă. Regimul termic diurn va avea în medie -3 grade Celsius. Pe parcursul nopții temperatura se va răci până spre -7 grade. Cerul va fi variabil și în următoarele zile, fără șanse de precipitații.

Vremea la munte

La munte, regimul termic diurn va fi mai scăzut decât cel normal și va fi caracterizat de medii ale temperaturilor maxime între -3 și 0 grade, anunță Agenția Națională de Meteorologie. Valorile termice nocturne vor fi negative și se vor situa între -8/-6 grade Celsius. Se vor semnala precipitații slabe cantitativ.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!