Unica de iunie te invită să declari vara deschisă oficial și să te bucuri de soare!

De Revista Unica, pe
Admir-o pe Inna, protagonista copertei Unica de iunie (din 25 mai la chioșcurile de presă), într-un pictorial fierbinte precum plajele din Mauritius, unde a fost făcută superba ședință foto! Apoi fă cunoștință cu regizoarea Anca Damian, una dintre prezențele românești de anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes.

Secțiunea de modă și frumusețe reunește zeci de propuneri de haine, accesorii și cosmetice care să te ajute să întâmpini vara pregătită, cool și în tendințe. Vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău!

Membrele redacției Unica îți dezvăluie trucurile lor de frumusețe și produsele preferate, care sperăm să te inspire.

Dacă nu mai ai răbdare să te bronzezi, beauty stylistul Unica ți-a pregătit un ghid de utilizare a autobronzantelor și un pictorial de machiaj nonconformist, în culori puternice.

Știm că dorința fierbinte a multor femei este să mai slăbească – lucru care ar fi atât de simplu dacă nu le-ar fi… foame! Unica a stat de vorbă cu doi medici specialiști în nutriție și endocrinologie, care ne explică tot ce trebuie să știm despre stăpânitul foamei.

Unica n-a uitat că se apropie Ziua Internațională a Copilului, așa că s-a gândit să le dea o mână de ajutor părinților care nu mai știu ce povești să le spună celor mici sau ce cărți să le ofere, în cadrul unui articol cu sfaturi… de adormit copii.

Revista ta preferată vine însoțită de un cadou special: un produs cu protecție solară, de la Gerovital Sun. Cumpără Unica de iunie, din 25 mai la toate chioșcurile de presă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!