Un bărbat vrea „să întinerească” în acte cu 20 de ani. E nemulțumit că nu are succes la femei

De Ioana Tătaru, pe
Emile Ratelband, un pensionar olandez, vrea să devină mai tânăr cu 20 de ani! Ratelband și-a contestat în istanță propria vârstă, pe care vrea să o micșoreze pentru avea mai mult succes la femei.

Bărbatul speră că va avea mai mult succes pe o aplicație de dating

Emile Ratelband s-a născut pe 11 martie 1949, însă el dorește ca în buletin să fie trecută o nouă dată de naștere: 11 martie 1969: „Îți poți schimba numele, îți poți schimba sexul. De ce nu și vârsta?”, a declarat bărbatul. Ratelband susține că se simte discriminat din cauza vârstei sale și că cifra îi afectează șansele de a se angaja și rata de succes pe o aplicație de dating pe care acesta o folosește: „Mă simt limitat dacă am 69 de ani. Dacă aș avea 49 de ani, atunci aș putea cumpăra o casă nouă, aș putea conduce o altă mașină, aș putea avea mai mult de muncă”, afirmă el.

Bărbatul a deschis un proces în istanță, iar judecătorii se vor pronunța în acest caz peste 4 săptămâni. Judecătorii sunt sceptici și spun că nu există nicio cale legală prin care o persoană să își poată schimba data nașterii. Acesta a declarat că ar fi de acord să renunțe la pensie, dacă va primi dreptul de a-și modifica vârsta.

Citește și:„Cum arată bărbatul care și-a petrecut aproape jumătate din viață încercând să se transforme în celebra păpușă Ken”

„Bărbatul care deținea recordul mondial pentru cele mai lungi unghii și le-a tăiat, dupa 66 de ani”

Sursă foto: Twitter, Shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!