Trend Hunter: fluturi, flori și… bere

De Adina Rosetti, pe
Află care sunt cele mai cool noutăți din modă, artă și lifestyle! Luna asta aducem fluturi pe pereții casei, bem bere în timp ce facem yoga (sau facem yoga în timp ce bem bere) și aflăm ce mai e nou în materie de flori.

Noul trend floral
Flowerium este un brand japonez care creează buchete florale… înghețate în timp. O întrebuințare inedită a becurilor Edison-style, care arată fabulos umplute cu flori plutind într-un lichid special care le păstrează prosptețimea. Designerul Rie Okitsu spune că posibilitățile creative sunt nelimitate. Deocamdată, Flowerium există doar în Japonia, dar magazinul online va livra worldwide.

flowerium-products-edison-bulbs-5

Fluturi pe pereți
Cea mai nouă tendință în materie de design interior este folosirea pattern-urilor cu fluturi pentru a decora pereții – nu doar ai camerelor pentru copii. Motivele cu fluturi sunt extrem de populare în 2017, fiind un simbol al grației, eleganței și optimismului. Le vei vedea într-o varietate de culori și modele, pe diverse suprafețe (tapet, materiale textile, obiecte de bucătărie). Un nou mod de a aduce bucuria primăverii în casa ta!

fluturi-pe-pereti

Bere + Yoga = Love
Cine spune că dacă practici yoga trebuie să renunți la micile plăceri ale vieții, cum ar fi… să savurezi o bere rece? În Berlin s-a deschis un studio pentru iubitorii de bere care vor să facă yoga și pentru practicanții de yoga care vor să se bucure de bere. Cu alte cuvinte, Beer Yoga. Sună cool, nu? Ne-ar plăcea și varianta cu prosecco!

beer-yoga

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!