Toți au crezut că e moartă, dar au rămas șocați când a început să strige

De Adina Radu, pe
În 2002, o tânără în vârstă de 17 ani, Margarita Casas din El Salvador a demonstrat că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.

Margarita a fost declarată decedată după ce a suferit o lovitură puternică la cap. Părea că tânăra căzuse de la înălțime mare și se lovise puternic la cap.

Familia ei a fost distrusă la auzirea veștii că fata lor a murit.

Medicul care a declarat decesul a fost nimeni altul decât unchiul fetei. Acesta a venit chiar l înmormântare și chiar a ținut un discurs.

Cel mai tulburător moment a fost când iubitul fetei, Nicholas Calderon, plângând lângă sicriul închis al Margaritei,  în timp ce unchiul ținea o cuvântare, a strigat. E în viață!

Toți au crezut că e moartă, dar au rămas șocați când a început să strige

Cu toată puterea lui, Nicholas a încercat să deschidă sicriul, dar unchiul a intervenit încercând să-l oprească. Margarita era încă în viață și striga că unchiul ei a încercat să o omoare.

Margarita intrase în comă, după ce fusese molestată și lovită de unchiul său. Poliția nu a apucat să-l aresteze pe bărbat, pentru că acesta a apucat să fugă din țară. Acest bărbat era responsabil și de dispariția a altor trei fete. Nici în prezent, unchiul Maragritei nu a fost prins.

Sursa

Sursa foto 123rf/Facebook

Citește și Avea 15 ani și ieșise la prima întâlnire. Apoi s-a întâmplat o tragedie

Citește și Mama ei și-a cumpărat o rochie albastră. Fiica ei nu bănuia că se va întâmpla o asemenea tragedie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro