Toată viața a suferit din cauza durerilor menstruale. La 28 de ani și-a scos ovarele și viața ei s-a schimbat radical

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 16:23
O femeie din Statele Unite a suferit toată viața din cauza durerilor menstruale, însă totul s-a schimbat după ce, la vârsta de 28 de ani, a decis să își scoată ovarele. Acum, ea a slăbit enorm și participă la concursuri de frumusețe.

Asley Williamson avea chisturi și dureri atât de puternice încât a decis să își facă o histeroctomie. După ce timp de mai mulți ani nu s-a simțit deloc confortabil în trupul ei, acum se simte destul de încrezătoare pentru a lua parte la concursuri de bikini.

Tânăra, acum în vârstă de 31 de ani, a îndurat dureri abdominale, chisturi și perioade dureroase întreaga viață până a decis să facă această procedură.

În 2016, Ashley a vrut să încheie ciclul îngrozitor și a decis să facă o histeroctomie, nemaiputând astfel să aibă copii.

Toată viața a suferit din cauza durerilor menstruale. La 28 de ani și-a scos ovarele și viața ei s-a schimbat radical

Foto: Ashley, înainte și după operație

Citește și: O tânără cu sindromul Down a defilat la New York Fashion Week

Femeia s-a confruntat și cu probleme cu greutatea, încă de la vârsta de 17 ani, când a venit pe lume primul ei copil. După nașterea celui de al doilea copil, în 2012, a început să își schimbe obiceiurile.

După ce am suferit de dureri abdominale, chisturi ovariene și cicluri menstruale îngrozitoare, am descoperit că toate aceste lucruri mă fac anemică. Am născut primul copil în 2004 și corpul meu nu a mai dat înapoi. Atunci am început să am probleme cu greutatea. După asta nu am mai purtat bikini până la vârsta de 24 de ani și atunci cu neîncredere”, a povestit Williamson pentru Daily Mail.

Toată viața a suferit din cauza durerilor menstruale. La 28 de ani și-a scos ovarele și viața ei s-a schimbat radical

Foto: Ashley, la primul ei concurs de bikini

Greutatea mea a continuat să ia amploare în decursul anilor. Am devenit serioasă în legătură cu sănătatea mea de abia în 2012, când s-a născut al doilea copil. Atunci am decis că greutatea și sănătatea mea au scăpat de sub control. Am vrut să am o viață lungă pentru copiii mei și să fiu capabilă să alerg cu ei”, a subliniat ea.

De la 84 de kilograme, ea a ajuns în scurt timp să aibă 47 de kilograme, cu ajutorul sportului.

Din cauza operației de histeroctomie din 2016, ea nu a mai putut să facă sport deoarece trebuia să stea la pat și să își recupereze forța timp de câteva luni.

Deși histeroctomia nu îi mai permitea să aibă copii, Ashley a știut că aceasta era cea mai bună decizie.

Toată viața a suferit din cauza durerilor menstruale. La 28 de ani și-a scos ovarele și viața ei s-a schimbat radical

Foto: Ashley, după ce a slăbit

Ea a povestit cum un medic din Texas i-a propus această operație și i-a recomandat să renunțe la gluten.

Citește și: Gestul impresionant al unui student pentru a o găsi pe femeia de care se îndrăgostise

Pentru mine, cea mai dificilă parte a fost să nu fiu în stare să mă ridic și să fac cât mai multă mișcare. În acel moment am decis să slăbesc și mai mult și să încep să particip la concursuri de bikini”, a povestit tânăra.

La cinci ani după ce a început să slăbească și la doi ani de la operație, Ashley a concurat acum la două competiții.

Ea a văzut histerecotomia ca pe o oportunitate de a scăpa de dureri și disconfort și a folosit-o pentru a deveni mai puternică, atât fizic cât și psihic.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!