Tensiuni în battle-ul 12 la „Chefi la Cuțite”. Bilanț dureros pentru Cătălin Scărlătescu: „Uitați ce a fost, gândiți-vă la ce o să vină!”

De Unica.ro, pe

Ediția din seara aceasta Chefi la cuțite vine cu și mai multă tensiune, pe măsură ce competiția culinară este tot mai aproape de semifinale. Iar cele mai mari emoții sunt pentru echipa aurie, condusă de Cătălin Scărlătescu, cel care se află într-o amenințătoare inferioritate numerică.

”Unul dintre Chefi are cinci concurenți, celălalt are șase, iar eu am rămas cu patru”, spune Chef Scărlătescu înainte de battle-ul 12 din această seară. ”Uitați ce-a fost, gândiți-vă la ce-o să vină. Trebuie să facem în așa fel încât să gătim superb”, le-a spus el concurenților.

Cătălin Scărlătescu are echipa cu cei mai puțini concurenți de la „Chefi la cuțite”

Bilanțul, în momentul de față, este cu atât mai dureros pentru el cu cât situația victoriilor de până acum în confruntările culinare nu îl dezavantajează. Astfel, Chef Scărlătescu a rămas cu doar patru concurenți, deși a câștigat patru battle-uri – tot atâtea câte a câștigat și Chef Florin Dumitrescu, cel care are, însă, șase concurenți.

De altfel, aceste comparații au stârnit și un moment amuzant între Chefi. ”Am început cu șapte oameni, mi-au plecat trei și mai am șase”, a punctat Florin Dumitrescu, cel care deține echipa cea mai numeroasă grație amuletelor folosite.

Tensiuni în battle-ul 12 la "Chefi la Cuțite". Bilanț dureros pentru Cătălin Scărlătescu: "Uitați ce a fost, gândiți-vă la ce o să vină!"
Cătălin Scărlătescu, alături de un concurent din echipa lui

De partea cealaltă, Sorin Bontea a înregistrat doar două victorii, dar are cinci concurenți. Așadar, analiza situației până în momentul de față scoate încă o dată în evidență faptul că battle-urile sunt la fel de importante precum proba eliminatorie, unde concurenții intră individual în lupta culinară.

Citește și: Surpriză colosală în cel de-al șaptelea battle al show-ului „Chefi la cutițe”. Scărlătescu, uimit de invitații speciali: „Faimoși și incredibili, zeii noștri!”

Ce urmează în battel-ul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În această seară, provocarea de la testul individual este una care îi va pune în dificultate pe mulți dintre concurenți, aceștia mărturisind că nu au cunoștințe de specialitate pentru cerințele pe care le întâmpină.

Cum va face față următorului battle echipa cu cei mai puțini oameni condusă de Chef Scărlătescu, cine va câștiga, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Sursă foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!