Talismanele dragostei – cum și din ce îți faci un talisman aducător de iubire

De Adina Radu, pe

Nu-ți găsești iubirea? Ai avut o ceartă puternică în cuplu? Ți-e teamă de despărțire? Îți poți proteja iubirea cu ajutorul unui talisman. Te învăț cum și din ce materiale ar trebui să-ți faci un protector al dragostei.

Inima este simbolul dragostei. Talismanele pentru păstrarea dragostei făcute din diferite materiale în formă de inimă au proprietăți magice.

Un talisman în formă de inimă făcut din coral este unul dintre cele mai puternice talismane pe care le poți purta. Aduce dragoste reciprocă și căsnicie lungă și plină de iubire.

O inimă din aventurin poate fi o amuletă puternică ce face pace între parteneri. Poart-o după o ceartă.

După o despărțire, dacă îți dorești partnerul înapoi poartă o inimă din onyx negru, va ajuta la împăcare. Dacă ești în căutarea dragostei, poartă un talisman în formă de inimă din quartz roz, va aduce romantism și euforia dragostei.

O inimă din carneol te va ajuta să treci peste moartea celui drag. Se spune că moartea caută sufletul/inima pereche al celui decedat și că vei păcăli moartea purtând acest talisman. Moartea va fura inima din carneol și nu se va mai întoarce prea curând.

Trandafiri sunt și ei simboluri ale dragostei. Un trandafir din ametist va aduce dragoste iar unul din carneol va aduce fericire în relație.

Pentru italieni strugurii sunt un alt talisman al dragostei. Face femeile atrăgătoare și le aduce încredere în ele.

Pentru un efect combinat, poți purta talismane diferite pe o brățară.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!