Surprizã de proporţii pentru una dintre pretendentele Burlacului

De Unica.ro, pe

Burlacul i-a organizat o petrecere ad-hoc de ziua ei, cu ajutorul lui Botezatu
Joi, 25 iulie, de la ora 20:30, călătoria “Burlacului” continuã la Antena 1 pe cel mai luxos şi mare vas de croazieră, Preciosa, ce aparţine companiei MSC, ancorând în Tunisia şi Sicilia. Şi de această dată, Bogdan Vlădău, cu ajutorul prietenului său, Cătălin Botezatu, le-a pregătit fetelor o mulţime de momente speciale.
Şi pentru cã ziua Lorenei se apropia cu paşi repezi, Bogdan şi Cãtãlin nu au lãsat momentul sã treacã neobservat şi i-au organizat frumoasei domnişoare o petrecere pe cinste. Crezând cã merg sã filmeze un promo pentru emisiune, fetele s-au adunat conştiincioase la locul indicat de amfitrionul show-ului, Cãtãlin Botezatu, însã deznodãmântul a fost altul.
Petrecerea surpriză în cinstea Lorenei s-a lăsat cu muzică tradiţională, dans, tort şi plimbări cu cămila. Când sărbătorita credea că nimic frumos nu i se mai poate întâmpla, una dintre rivalele sale în lupta pentru cucerirea inimii burlacului, care trebuia să aibă un private date cu Bogdan, i-a cedat locul, iar ziua de naştere s-a dovedit a fi una de-a dreptul memorabilă! Ce alte surprize le-a mai pregãtit Burlacul frumoaselor sale pretendente, rãmâne de vãzut mâine searã, de la 20:30, în cel mai nou episod al reality show-ului, numai la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!