„Sora mea îmi poartă copilul”. Povestea femeii care moare dacă rămâne însărcinată

De bebelus, boala, ebony, fertilizare, gaura in inima, lauren, marea britanie, poveste, sarcina, pe Ultimul update Joi, 03 mai 2018, 15:57
O femeie din Marea Britanie a decis să fie mamă surogat pentru sora sa care dacă ar rămâne însărcinată și-ar pierde viața. Ebony Hunt este însărcinată în 26 de săptămâni cu copilul surorii sale mai mici, Lauren Hooper.

Lauren a fost devastată în momentul în care medicii i-au spus că are o gaură în inimă ce nu îi permite să rămână însărcinată. În caz contrar, atât ea cât și bebelușul nu ar supraviețui. Atunci sora sa, Ebony, a venit și a salvat situația, oferindu-se să îi poarte bebelușul, notează The Mirror.

Nu cred că inima ta va face față. Consider că riscul ar fi prea mare pentru tine și pentru bebeluș. Condiția ta este atât de rară încât nu am auzit de nimeni care suferă de această boală să facă copii”, i-a spus medicul tinerei.

Citește și: O viitoare mămică arată ce înseamnă să fii supusă procesului de fertilizare în vitro

Lauren consideră că sora sa este „o persoană incredibilă” pentru că îi ajută pe ea și pe soțul ei Michael să aibă o familie completă.

Nu  cred că voi putea vreodată să îi mulțumesc îndeajuns pentru asta. Înseamnă atât de mult pentru mine că putem face asta, iar sora mea va fi mereu specială pentru copilul nostru”, a afirmat Lauren, în vârstă de 30 de ani.

Ebony are deja doi copii, Tegan de 9 ani și Sonyy, în vârstă de 6 ani.

Ea susține că a luat ușor decizia de a purta copilul surorii ei.

Citește și: Criticile Vaticanului şi fertilizarea in vitro

Să mă ofer să fiu mamă surogat nu a fost cu adevărat o decizie pe care a trebuit să o iau. Suntem o familie atât de apropiată că a venit natural pentru noi să ne ajutăm de fiecare dată. Trecând prin două sarcini mi-a confirmat faptul că aș putea să fac asta și pentru Lauren sau pentru sora noastră mai mică Ellsie oricând, dacă au nevoie de mine”, a declarat Ebony.

Lauren s-a născut cu o gaură în inimă, o valvă pulmonară defectă și probleme arteriale. Medicii nu se așteptau să trăiască mai mult de un an, dar a întrecut orice așteptări supraviețuind până la vârsta de 10 ani când a reușit să facă prima operație din cele patru pe cord deschis care i-au salvat viața.

Astăzi ea duce o viață normală, însă peste un an va trebui să își înlocuiască o valvă.

Ebony urmează să nască bebelușul surorii sale pe data de 6 august.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!