Smiley și Delia – pe locul 14 în topul celor mai urmărite piese din lume, la 24 de ore de la lansare!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
La 24 de ore de la lansare, „Ne vedem noi“, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani, interpretată de Smiley și Delia, are performanțe remarcabile pe plan internațional.

„Ne vedem noi“ este pe locul 14 în topul celor mai urmărite piese pe plan mondial, pe locul 7 în Austria, pe locul 9 în Marea Britanie, pe locul 12 în Germania, pe locul 28 în Spania și pe locul 29 în Italia.

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Primele imagini de la eveniment

În topul celor mai fresh și urmărite videourilor din întreaga lume în care Smiley și Delia ocupă locul 14 la 24 de ore de la lansare, mai apar pe primele locuri artiști precum Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Dua Lipa sau Billie Eillish, cu cele mai recente și ascultate lansări ale lor, iar în acelasi top, locul 17 este ocupat de Jennifer Lopez& Maluma.
Este o dimineața perfectă! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesă și să afli că ea are deja un loc în topurile din toată lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-și poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o ascultă, celor care ne-au ajutat ca ea să existe și echipelor noastre“, spune Smiley despre performanțele imediate pe plan internațional ale piesei pe care a compus-o în martie, în autoizolare, imediat după ce a revenit din America, atunci când nu-și putea vedea oamenii iubiți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro