Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Primele imagini de la eveniment

De Adelina Duinea, pe

Sâmbătă, 15 august, în ziua în care este celebrată Sfânta Maria, Laura Cosoi (38 de ani) a adus pe lume al doilea copil, tot o fiică, Vera.

Actrița mai este mama unei fiice în vârstă de 2 ani, Rita. Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Primele imagini de la eveniment

Sâmbătă, 3 octombrie, Laura și Cosmin și-au botezat fiica cea mică în Maramureș. „O să fie ceva în natură, foarte restrâns. Cu familia și câțiva prieteni”, spunea Laura, cu o săptămână în urmă.

Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Primele imagini de la eveniment

Primele imagini de la botez le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum s-a acomodat Rita rolului de soră mai mare?

„Rita este la creșă din luna iunie. Da, de pe 15 iunie, Rita a fost la creșă. Doamne-ajută, a fost foarte bine. Încurajez părinții să aibă mai multă încredere în copil și să îl responsabilizeze în măsura în care se poate.

Până la urmă, trebuie să învățăm să mergem mai departe cumva. (…) Vera e bine. Suntem foarte bine. (…) Mie nu mi se pare că s-au schimbat foarte mult lucrurile în casă.

Încercăm cumva să nu forțăm nota în ceea ce privește relația dintre Rita și Vera. Nu vorbim toată ziua despre Vera și așa mai departe.

Evident că Rita nu e geloasă. Contează foarte mult și cum e copilul cel mare. Nu e geloasă în sensul că niciodată nu-mi spune să o dăm la o parte să vină ea.

Adică își face loc unde a rămas, în partea cealaltă, dacă o alăptez pe Vera, să zicem. Mie asta îmi place foarte mult. Acum nu știu cum o să fie mai târziu cu jucăriile cu astea”, a declarat actrița.

Foto: Instagram / Andreea Velican

Citește și:

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Alexia Eram și Mario Fresh au clarificat zvonurile despre nuntă și sarcină

Andreea Marin se întoarce la TV. Primul interviu despre noua emisiune. EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro