Scena eliminată din filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”, care ar fi schimbat tot ce știi despre Miranda Priestly

De Mihaela Dobre pe
Au trecut 11 ani de când Meryl Streep a jucat rolul temutului redactor-șef al revistei de modă „Runway”, Miranda Priestly, în filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Dar modul în care a fost văzut personajul putea fi complet diferit, dacă producătorii nu ștergeau o anumită secvență din film.

În această versiune, când Andy Sachs (Anne Hathaway) se hotărăște să plece  de la gală pentru a merge la ziua de naștere a iubitului ei, este martoră la o ceartă dintre Miranda Priestly (Meryl Streep) și soțul ei, care se îmbătase.

„Când o să mâncăm?”, se răstește bărbatul (James Naughton) la soția lui. „A fost o noapte de pomină. Trei oameni nu m-au recunoscut, altcineva m-a strigat domnul Priestly, iar acum barmanul refuză să mă servească”.

„De ce nu îmi aduci tu o băutură?”, îl întreabă ofensat pe Irv Ravitz (Tibor Feldman), președintele Elias-Clark. „Chelnerul ar trebui să te asculte, nu-i așa micuțule?”.

Deși colaboratoarea vicleană a lui Andy, Emily Charlton (Emily Blunt), i-a permis să plece mai devreme, Andy vede scena jenantă care se desfășoară și sare în ajutor – îi adresează lui Ravitz o întrebare pentru a-i distrage atenția de la incident.

Este un gest pe care Miranda Priestly îl apreciază. Câteva momente mai târziu, o privește pe Andy și îi spune „Mulțumesc!”.

Imaginează-ți cum ai fi văzut-o pe Priestly în continuarea filmului, după ce aceasta i-a mulțumit asistentei sale.

Fanii peliculei sunt de părere că această scenă ar fi ruinat tot filmul pentru că arată partea vulnerabilă a Mirandei Priestly, care nu este în concordanță cu personalitatea ei.

Amintim că, în filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”, actrița Meryl Streep a interpretat rolul temutului redactor-şef al revistei de modă „Runway”, Miranda Priestly, personaj care a fost inspirat de editoarea revistei de modă americane „Vogue”, Anna Wintour.

Citește și – 12 secrete din culisele filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Citește și – Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro