S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

De Oana Savin, pe
A avut un accident și a intrat în comă, iar când s-a trezit nu și-a recunoscut propriul soț și nici pe cei patru copii adulți. Mai mult, femeia a uitat că primul ei soț a murit și că este căsătorită pentru a doua oară.

Angela Hartung a fost lovită de o mașină în timp ce traversa o intersecție din New York, accident care a lăsat-o în comă timp de aproape o lună. Când s-a trezit, nu mai avea nicio amintire legată de oamenii din viața ei. De fapt, femeia nu și-a recunoscut nici soțul și nici pe cei patru copii.

De fapt, Angela uitase ultimii 15 ani din viață. Ea credea că încă este măritată cu primul soț, care a decedat în urmă cu mulți ani și că copiii ei sunt tineri, deși acum sunt adulți.

Citește și: Un bărbat a mers pe jos toată noaptea pentru a ajunge la muncă. Cum l-a răsplătit angajatorul

Dar cea mai mare dezamăgire a suferit-o soțul ei, Jeff. Angela nu putea să își amintească ultimii 15 ani deloc.

Pur și simplu nu îmi aminteam nimic”, a declarat femeia pentru CBS News.

Cu toate că Angela își considera soțul un străin, Jeff avea un plan. A umplut pereții casei cu fotografii cu ei doi pentru a-i aminti viața frumoasă pe care o aveau împreună.

După aceea, și-a curtat propria soție pentru a o recâștiga. El a stat alături de Angela, ajutând-o încetul cu încetul să își recapete amintirile.

Se pare că eforturile lui Jeff au dat roade întrucât Angela și-a dat seama cât de mult îi place să îl aibă aproape. Astfel, cei doi au decis să își reînnoiască jurămintele în cadrul unei ceremonii restrânse în Central Park.

S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

Foto: Captură Youtube

Chiar cred că totul s-a întâmplat cu un motiv. De câte ori nu am spus << aș vrea să mă întorc în timp să fac din nou un lucru?>> Eu am reușit să fac asta”, a afirmat Jeff.

Citește și: După ce a pierdut două sarcini s-a hotărât să serbeze zilele de naștere ale copiilor străzii

Mica ceremonie a semănat cu un moment demn de Hollywood, iar toți cei prezenți au avut lacrimi în ochi.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!