Profeţii controversate care s-au adeverit

De Nicoleta Galeteanu pe

Atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, criza economică mondială sau alegerea unui preşedinte american de culoare sunt doar câteva dintre profeţiile marilor vizionari care s-au adeverit.
În acest caz, dacă ar fi să ne luăm după viziunile lui Nostradamus şi ale clarvăzătoarei Vanga, atunci cel de-al treilea Război Mondial va începe în şapte zile, pe 11 noiembrie 2010.

Oamenii de ştiinţă care au urmărit îndeaproape prezicerile clarvăzătoare Vanga ar înclina să îi dea dreptate, celebra bătrână prefeţind uluitor de precis şi alte evenimente care s-au întâmplat. 

Atentatele de la 11 septembrie

Deşi pare greu de crezut, clarvăzătoarea a prezis în 1989 şi atacul terorist de la 11 septembrie 2001, asupra Turnurilor Gemene din New York.

„Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înălţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel! Apoi, lupii vor ieşi urlând din tufişuri şi mult sânge nevinovat va curge în valuri”, prevestea bătrâna oarbă. Se crede că doar ruşii ar fi descifrat algoritmul predicţiilor Vangăi.

„Ultimul preşedinte va fi negru”

Când probabil niciun analist politic nu putea indica cine va câştiga preşedinţia SUA, nimeni nu se aştepta ca o simplă bătrână de la ţară să anticipeze alegerea lui Barack Obama la şefia Casei Albe în 2008.

Rostite pe 11 august 1996, cu puţin timp înaintea morţii sale, vorbele sale nu au fost uitate, analiştii readucând profeţia în actualitate. Tot atunci, „regina vrăjitoarelor” – cum este numită de bulgari – a spus că „omul negru” va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, explicând că în timpul mandatului său, SUA se vor diviza în state independente.

Criza economică mondială

Printre viziunile sale adevărate se află şi criza economică din 2008, moment care, conform viziunii sale, a coincis cu alegerea preşedintelui de culoare.
Vanga a anunţat cu 12 ani mai devreme criza economică majoră, când „America se va prăbuşi atât de la sud, cât şi de la nord”, a prezis ea atunci.

Profeţiile lui Gupta Swami despre România

Nostradamus şi Vanga nu sunt singurii profeţi care au descris evenimentele lumii cu o precizie cutremurătoare.

Mai puţin cunoscut, poate, profesorul indian Gupta Swami a emis o serie de profeţii uluitoare despre România şi nu numai. Căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi execuţia soţilor Ceauşescu sunt profeţiile sale despre evenimentele cruciale ale începutul de mileniu, care, se pare, că nu s-au încheiat însă.

Potrivit profesorului, România va trece printr-o nouă revoluţie în perioada 2010 – 2011, însă diferită de cea din ’89.

Află şi alte profeţii ale vizionarilor care s-au întâmplat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2