Cele mai aşteptate premiere ale verii

De Nicoleta Galeteanu, pe

Lista celor mai aşteptate filme ale anului este abia la jumătate, căci producătorii americani au pregătit şi alte producţii captivante pentru această vară.
După Inception, The Expendables sau Cats and dogs, cele mai spumoase comedii se pregătesc să ia cu asalt cinematografele şi box-office-ul românesc.

Iată care sunt cele mai de ispravă comedii pe care nu trebuie să le ratezi în această vară.

1. Despicable Me

După ce a furat piramidele de la Gizeh, Gru şi armata lui de infractori intenţionează să pună la cale cel mai spectaculos jaf: să fure Luna de pe cer.

Dar micul ticălos nici nu îşi imaginează că planul său diabolic va fi deturnat însă de trei fetiţe orfane, după ce îl vor îmblânzi sufletul…

În cele 6 săptămâni de la lansare, filmul de animaţie a avut încasări de peste 220 de milioane de dolari.

2.  Agenţii de rezervă

Dacă Will Ferrell este un excelent comediant, Mark Wahlberg va fi pus la încercare de Adam McKay în cel mai nou film al său, care se bucură deja de vânzări de peste 70 de milioane de dolari în doar o săptămână de la premieră.

„The Other Guys” se laudă o distribuţie remarcabilă, din care fac parte şi Michael Keaton, precum şi Samuel L. Jackson. Filmul va rula intra în cinematografele româneşti pe 1 septembrie.

3. Cină pentru idioţi

Steve Carell şi Paul Rudd vor menţine apetitul pentru râs cu „Dinner for Schmucks”, o comedie ce se anunţă irezistibilă şi în cinematografele româneşti.

Şeful ideal din The office ajunge la o reuniune cu colegii, de această dată în calitate de invitat. Deşi iniţial se gândeşte să refuze invitaţia şefului său, Tim Conrad se va prezenta fără întârziere la „cina pentru idioţi” după ce îl va întâlni pe Barry, un agent fiscal care se potriveşte perfect profilului invitaţilor.

Filmul va rula în România din 24 septembrie.

Sursa foto: NorthFoto 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!