Povestea farmacistului acuzat că și-a insultat o clientă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 14:10
Povestea unui farmacist acuzat că și-a insultat o clientă la telefon, a devenit virală pe Internet, stârnind amuzamentul a milioane de oameni din întreaga lume. Iată cum explică bărbatul situația: 

Citește și – Povestea vânzătorului concediat în prima zi de muncă pentru că i-a răspuns astfel unei cliente nepoliticoase

La sosirea acasă, soțul își găsește soția plângând. Printre lacrimi, femeia îi explică: „Este vina farmacistului. M-a insultat de dimineață la telefon”.
Când a auzit, soțul s-a dus glonț la farmacist ca să îi ceară o explicație. Înainte să apuce să zică ceva însă, farmacistul îi întrerupe: „Mai întâi, vă rog să mă ascultați un minut!

În dimineața asta nu mi-a sunat alarma, așa că m-am trezit târziu. Fără să îmi iau micul dejun, m-am îmbrăcat rapid și am alergat spre mașină, înainte să realizez că am închis ușa cu cheile de la casă și cele de la mașină în interior. Am fost nevoit să sparg o fereastră pentru a-mi recupera cheile. Pe drum, am primit amendă pentru că am condus cu viteză prea mare.

Cu trei kilometri înainte să ajung la farmacie, am făcut pană de caciuc. Când, în sfârșit am ajuns la farmacie, mă așteptau o grămadă de oameni ca să deschid. Am deschis și am încercat să îi servesc cât mai repede, iar în tot acest timp îmi suna telefonul încontinuu.

Apoi a trebuit să scot un teanc de monede din sertarul casei de marcat ca să îi dau rest cuiva și s-au împrăștiat toate pe podea. M-am așezat în genunchi ca să pot strânge monedele, iar telefonul tot suna. Când m-am ridicat, m-am lovit cu capul de sertarul deschis al casei de marcat și, fără să vreau, am atins o sticlă de parfum, care a căzut și s-a spart. În tot acest timp, telefonul suna în continuare.

Într-un final, am reușit să răspund la apel. Era soția dumneavoastră! Voia să știe cum se folosește un termometru rectal… și, sincer vă spun domnule, eu doar i-am zis direct unde să şi-l bage!”.

Citește și – Colegii de serviciu îi furau mereu laptele din frigider, dar într-o zi a lăsat un mesaj pe ambalaj. Ce se afla, de fapt, în sticlă

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!