Foto: cei mai sexy actori din „Piraţii din Caraibe”

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 16:29

Cu o distribuţie nouă şi o poveste ce anunţa aventuri fabuloase, Piraţii din Caraibe a făcut valuri imense în box office-ul mondial în această vară. Deşi scenariul…
…s-a dovedit cam slăbuţ, iar pelicula a cam dezamăgit publicul în final, seria rămâne una dintre cele mai îndrăgite francize datorită actorilor aleşi pe sprânceană.

Studiourile Disney pregatesc deja „Pirates of The Caribbean 5”, dar până atunci haide să aruncăm un ochi la distribuţia masculină care a cucerit cinefilele din toată lume.

Iată-i în continuare pe cei mai atrăgători actori din „Piraţii din Caraibe”.

 

Sam Claflin – Phillip Swift

La doar 25 de ani, Sam Claflin a cucerit publicul cu rolul câştigat în acest blockuster nu doar prin talentul său de necontestat, dar şi prin aspectul său absolut fermecător, drept pentru care suntem sigure că va face multe victime printre actriţele de la Hollywood.

De o eleganţă tipic englezească dezarmantă, actorul cu ochi albaştri va fi, fără vreo îndoială, cap de afiş în topurile celor mai sexy bărbaţi ai anului, din filme sau din lume. Se îndoieşte careva?

Pe actor îl vom vedea în pelicula „Snow White” în rolul prinţului Albei ca Zăpada, intrepretată de Kristen Stewart.

Foto: cei mai sexy actori din "Piraţii din Caraibe"

Din 19 septembrie caută la chioşcuri  „Piraţii din Caraibe – Blestemul Perlei Negre”. Doar împreună cu ziarul Libertatea. Ocazie unică – împreună cu ziarul Libertatea, DVD-ul costă doar 14,99 lei! Pe 19 septembrie, grăbeşte-te la chioşcuri! Primul DVD al colecţiei „Piraţii din Caraibe” apare în ediţie limitată”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!