Unica Urban Party prin lentila lui moto g6

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Luni, 02 iulie 2018, 12:58
Unica a dat startul zilelor lungi de vară printr-o petrecere în stil urban susținută pe terasa centrului comercial ParkLake - prilej de distracție și relaxare pentru vedete, personalități din diverse domenii și colaboratori ai revistei. Iată cum s-a văzut evenimentul fotografiat cu ajutorul unui telelefon moto g6 de la Motorola.

Chiar dacă 21 iunie 2018 a fost una dintre cele mai ploiase zile ale acestui an, noi am fost siguri că seara vom avea o petrecere de pomină pe terasa centrului comercial ParkLake și așa s-a și întâmplat. Băuturi fine, înghețată, panouri foto cu baloane și cu plante naturale, litere volumetrice luminoase, muzică live, vedete, colaboratori și prieteni ai revistei, fotografi, filmări și transmisii video live – am avut din fiecare și, cu toate că erau mulți fotografi și cameramani prezenți la eveniment, tot am simțit nevoia să fac câteva fotografii eu însămi, cu telefonul, pentru a surprinde mai bine atmosfera, detaliile și a nu rata vreun instantaneu de care să-mi amintesc apoi cu drag.

Pentru asta, aveam nevoie de un telefon inteligent, cu cameră foto cât mai performantă, care să-mi permită să fac imagini rapid, în mișcare, de-aproape sau de departe, cu obiecte, dar și cu oameni, fără rabat la calitatea fotografiilor și fără grija că nu sunt fotograf de profesie. Așa că am apelat la noul moto g6, iar rezultatele m-au mulțumit pe deplin.

Confirmarea alegerii am avut-o după descărcarea pozelor, când am constatat că practic toate erau clare și bune de publicat fără niciun retuș, grație sistemului inteligent de camere duale, care permit recunoașterea facială și a obiectelor, fotografierea în alb/negru sau focalizarea selectivă, pentru a scoate în evidență subiectul unei fotografii și adăugarea unui efect de estompare a fundalului.

Unica Urban Party prin lentila lui moto g6

Și camera frontală, cea pentru selfie-uri, și-a făcut datoria la fel de bine, după cum puteți vedea din imaginile din acest articol.

În plus, cu toate că petrecerea a început pe lumină (ne aflam în preajma solstițiului de vară, dar s-a terminat pe întuneric deplin, toate imaginile au fost luminoaae, clare și culorile – extrem de naturale. Și asta fără să fie nevoie de utilizare blițului.

Mulțumim pentru tot sprijinul acordat: Alexandrion Group, Contego, Gargantua, La Strada, moto g6, Prestige Orchestra, Sant’Anna și Somersby.

Sursa foto: acest articol face parte dintr-o campanie de promovare a telefonului moto g6.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!