O fetiță de 3 ani a îngrozit internauții după ce și-a descris prietena imaginară

De Oana Dinu, pe
O fetiță de 3 ani a îngrozit internauții după ce și-a descris prietena imaginară într-o postare pe rețelele de socializare. Povestea a devenit virală după ce actrița americană Natalie Morales a distribuit-o pe pagina ei. 

Ruby, o fetiță de 3 ani a îngrozit internauții după ce și-a descris prietena imaginară. Aceștia sunt convinși că ceea ce vede copilul de fapt nu este altceva decât… o fantomă, conform DailyMail.

Descrierea a fost luată dintr-un articol despre prietenii imaginari ai copiilor, dar a devenit virală pe internet după ce a fost distribuită de actrița Natalie Morales pe pagina ei. Postarea este însoțită de mesajul: „Rubi, tu vezi o fantomă. Asta este înspăimântător.”

În fotografie apare Ruby care ține în mână desenul cu prietena ei imaginară, pe nume ‘Grateful’, alături de descrierea făcută de micuță.

„Genele ei galbene înseamnă că poate vedea în întuneric. Ea nu poate veni să mă vadă decât noaptea” își începe fetița descrierea.

„Mă sperie uneori, dar vreau întotdeauna să se întoarcă. Ea are doi copii în burtă” a continuat Ruby.

La final, cea mică a precizat că prietena ei imaginară „are 14 ani, dar nu poate avea niciodată o zi de naștere.”

Postarea a primit zeci de mii de like-uri și distribuiri și a atras, de asemenea, sute de comentarii. Unii internauți au fost la fel de îngroziți ca Natalie Morales, alții și-au împărtășit propriile experiențe fantomatice.

Citește și:

Accesul la Facebook, blocat timp de o lună într-o întreagă țară

Cercetătorii niponi au reușit să fabrice alcool din lemn

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!