O femeie a vrut să facă o operație de rinoplastie, dar a ajuns în moarte cerebrală

De Oana Dinu, pe
O femeie de 36 de ani din orașul texan Dallas se luptă pentru viața ei, după ce a suferit leziuni cerebrale severe în urma unei greșeli medicale. 

Laura Avila a mers la clinica din Ciudad Juarez, Mexic, pentru că operația de rinplastie pe care și-o dorea costa mai puțin decât în Statele Unite ale Americii. Alegerea s-a dovedit a fi un coșmar. Acum se află în moarte cerebrală, pe patul unui spital din El Paso, Texas, conform Dailymail.

laura avila zambeste

 

 

După ce a ajuns în sala de operații, medicii i-au injectat greșit anestezicul în coloana vertebrală, care a ajuns la creier și femeia a intrat în stop cardiac.

Medicii au decis să apeleze la coma indusă, astfel încât să prevină deteriorarea creierului. În tot acest timp, Enrique Cruz, logodnicul Laurei Avila, care o însoțea, nu a știut că situația este atât de gravă. Acesta a declarat că inițial doctorii i-au spus că nu îi mai pot face operația de modelare a nasului pentru că i-a scăzut tensiunea.

„Am fost foarte îngrijorat … m-am supărat pentru că nu m-au lăsat să o văd”, a spus bărbatul care are o relație de iubire cu Laura de 10 ani.

„Am fost căsătoriți în fața lui Dumnezeu… și orice s-ar întâmpla, aș vrea ca ea să știe că are un loc special în inima mea”, a mărturisit Cruz.

laura avila si enrique cruz

După patru zile în care reprezentanții spitalului din Mexic nu le-au dat voie să plece înainte să plătească serviciile medicale, familia a reușit să o transfere la un spital din Texas. Specialiștii au confirmat rudelor faptul că s-au produs daune grave la nivel cerebral și femeia nu poate fi susținută în viață fără ajutorul aparatelor.

Agent imobiliar, cântăreață și dansatoare, Laura Avila, a fost refuzată de trei spitale din Dallas pentru că nu avea asigurare medicală.

Acum, părinții trebuie să decidă dacă își dau acordul pentru două operații extrem de riscante sau o deconectează de la aparate.

Citește și:  

Și-a sunat soțul din mașina cuprinsă de flăcări. Cuvintele lui i-au salvat viața 

Ce cadouri a primit Prințul Charles de la Klaus Iohannis 

Sursă foto: shutterstock / facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!