A nins în Africa de Sud. Fotografii cu animalele în zăpadă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 13 septembrie 2018, 11:56
A nins în Africa de Sud și fotografiile cu animalele din deșert care bucurau de zăpadă au devenit virale pe internet. 

Vestea că a nins în Africa de Sud a uimit pe toată lumea, iar fotografiile cu girafele, antilopele, rinocerii şi elefanţii plimbându-se prin zăpadă au făcut înconjurul internetului, conform The Guardian.

Kitty Viljoen a fotografiat elefanţii în Sneeuberg (Muntele de Zăpadă), în zona de vest a Africii de Sud, și girafele din regiunea Karoo, în timp ce plimbau prin zăpadă.

Și antilopele din rezervația Glen Harry Game din Graaff-Reinet, au fost, de asemenea, prezentate înconjurate de vegetația înghețată.

Drumuri închise după ce a nins în Africa de Sud

Stratul de zăpadă a atins 25 de centimetri și din cauza condițiilor de iarnă autoritățile au închis drumurile în provincia Eastern Cape.

Și în Western Cape a nins, iar în Cederberg, munţii Hex River şi în rezervaţia Matroosberg temperaturile au scăzut sub zero grade. Prognoza meteo nu aduce vești bune nici pentru perioada următoare, iar în unele zone s-au emis alerte de inundații.

Ninsorile abundente vor afecta și Lesoto, o țară independentă înconjurată de Africa de Sud, care se situează în mare parte la altitudini de peste 1800 m. Se preconizează faptul că va ninge în două treimi din ținut.

În mod obișnuit, clima din Africa de Sud este caldă și umedă vara, iar iarna este secetoasă și blândă.

Citește și: 

Lenny Kravitz, concert în România. Unde și când va avea loc

O tânără cu sindromul Down a defilat la New York Fashion Week

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!