7 moduri inedite să descoperi cât de bun este în pat

De Raluca Cristea, pe

Orice gest poate fi de fapt un indicator pentru personalitatea ta. La fel şi anumite gesturi ale bărbaţilor îţi pot da indicii despre cât de pricepuţi sunt în pat.

Poţi observa oarecum din umbră 7 gesturi ale lui care îţi spun cât de bun este în pat!

Este dependent de telefon

Nimic rău dacă are dexteritate, ohoo, chiar e de bine când face sex. Dar dacă are telefonul lipit de mână şi scrie în continuu mesaje, este posibil să fie mai ataşat de grupul de prieteni decât poate fi de tine. Şi chiar dacă se ataşează serios de tine, s-ar putea să nu facă sex aşa cum îţi doreşti, adică să se grăbească uneori, să fie superficial. Totuşi, este bine să ştii că îl poţi schimba, nu de tot, dar semnificativ.

Uneori, exagerează cu cosmeticele

Ceară pentru par, loţiune de corp, cremă de faţă… dacă le foloseşte mai des decât tine nu este neapărat rău dar poţi fi sigură că nu îi este greu să îşi extindă dragostea pentru propria persoană din baie în dormitor. Experienţele sexuale cu un astfel de bărbat sunt riscante dacă nu îţi expui dorinţele de la început. Altfel, vei avea parte în pat de un bărbat egoist, mult prea pasionat de propriile fantezii şi dorinţe sexuale şi mai puţin de ale tale, care uneori sare peste preludiu.

Nu îşi împarte mâncarea cu tine

Să mâncaţi împreună sau să pregătiţi masa este de obicei o activitate care apropie. Dacă refuză să împărţiţi egal sarcinile în pregătirea mesei sau dacă vrei să mâncaţi amândoi din aceeaşi farfurie şi lui nu îi place, poate să însemne că face sex după tipare, foarte rar alternează poziţiile sexuale şi nu este adeptul noutăţilor sexuale.

Este zgârcit

Dacă işi cumpără haine sau obiecte mai mult la promoţii şi când ieşiţi să mâncaţi nu lasă nici măcar 3 lei bacşiş, nu te aştepta la prea multe de la el în pat. Dacă işi impune limite la bani, la fel va face şi cu sexul aşa că vei avea parte de partide de sex monotone, frustrante, uneori rapide sau chiar eşuate din cauza toanelor lui.

Este cheltuitor

Contrarul bărbatului de mai sus îţi aduce sex exact aşa cum se joacă cu banii – iresponsabil, riscant, rareori jucăuş în sensul bun al cuvântului. Nu este de mirare dacă afli că are un trecut sexual dubios.

Nu te ţine de mână

Dacă nu este capabil de un gest minor de afecţiune care să confirme cumva relaţia voastră, de ce te-ai aştepta să ştie să facă dragoste sau sex cu atenţie? Este foarte posibil să nu ştie şi nici să nu vrea să ştie ce este un preludiu bun, care sunt zonele erogene ale femeii (poate doar din auzite) sau poziţii sexuale cât mai variate. Partea bună este că îl poţi schimba, dar în timp, cu răbdare.

Are propria lui afacere

Nici nu mai trebuie altceva! Ai găsit bărbatul căruia îi plac aventura, pasiunea şi implicarea într-o partidă de sex. Atât timp cât nu exagerează cu laudele la adresa propriei persoane, este foarte bine. Îi plac provocările sexuale, uneori şi jocurile erotice. Este destul de atent la preludiu şi la atingeri cheie, singurul defect este că uneori se grăbeşte să obţină rezultate. Ce să-i faci, defect profesional!

Foto:  Shuttersstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!