Mărimea mâinilor îți trădează personalitatea. Ce înseamnă daca ai mâinile mici?

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 14 septembrie 2021, 17:16
Nu foarte mulți știu ca mărimea mâinilor poate dezvalui caracterul unui om. Îți vom dezvalui cum se măsoară mâinile și ce înseamnă dacă ai mâinile mici sau mari.

Vezi daca ți se potrivește, fă și tu măsurătoarea.

Dacă ești dreptace, măsoară mâna dreaptă raportată la mâna stângă. Plasează degetul opozabil al mâinii drepte pe interiorul cotului mâinii stângi. Dacă degetul mijlociu al mâinii drepte atinge încheietura, atunci se consideră ca ai mâini/palme mari.

Persoanele cu mâini mici își iau prea multe riscuri, sunt aventuroase, dar generoase. Își confruntă problemele și le rezolvă cu tact.  Din punct de vedere amoros, persoanele cu mâini mici ajung să intre în relații fără un final fericit.

Persoanele cu mâini mari sunt firi sensibili și timide. Extrem de perfecționiști, se descurca foarte bine in domenii ce solicită spirit analitic și logic. Aceste persoane ajung să nu vadă pădurea de copaci din cauza detaliilor de care se agață.

Chiar și forma palmelor conteaza!

Persoanele cu palme pătrate sunt practice și nu-și folosesc instinctul când vine vorba de soluționarea problemelor.

Persoanele cu palme dreptunghiulare sunt intuitive și reușesc să rezolve problemele mai repede decât persoanele cu palmă pătrată.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!