Fotografii nemaivăzute din viața privată a cuplului John F. și Jackie Kennedy

De Mihaela Dobre pe
Casa de licitații „Bonham Auction House” a făcut publice o serie de imagini nemaivăzute cu John F. Kennedy și Jackie Kennedy, realizate la scurt timp după ce s-au căsătorit. Imaginile au fost realizate de fotograful Orlando Suero în mai 1954, la casa cuplului din Washington.

Citește și – Ultima scrisoare de dragoste a președintelui John F. Kennedy către amanta sa

Conform reprezentanților Casei de licitații, fotografiile surprind scene din primul an de căsătorie al soților Kennedy, când „Camelotul” lucra ca senator. Albumul include și imagini cu Jackie Kennedy în campusul Georgetown, o fotografie cu JFK jucând fotbal cu frații lui mai mici și o ipostază mai puțin cunoscută a celui care avea să devină președintele SUA – purtând ochelari de vedere. Mai târziu, Kennedy a refuzat să mai fie fotografiat vreodată cu ochelari.

„Sunt imagini rare cu tânărul senator Kennedy și frumoasa lui soție, Jackie, surprinse în Washington, la începutul anilor ’50”, spune Tom Lamb, reprezentatul Casei de licitații

Fotografii nemaivăzute din viața privată a cuplului John F. și Jackie Kennedy

Alte obiecte memorabile care vor fi scoase la licitație de „Bonham Auction House” includ casete video din vacanțele cuplului prezidențial, precum și o rochie de maternitate pe care Jackie Kennedy a purtat-o în timp ce era însărcintată cu John F. Kennedy Junior.

Descoperă imaginile nemaivăzute din primul an de căsătorie al cuplului Kennedy în galeria foto de mai sus!

Citește și – 12 lucruri pe care nu le știai despre Jackie Kennedy Onnasis

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro