Forma și mărimea ochilor determină personalitatea!

De Adina Radu, pe
Prima oară când interacționezi cu o persoană o privești în ochi. Ochii sunt “fereastra sufletului”, așa că ne-ar putea ajuta să cunoaștem o persoană mai bine înainte să avem o conversație cu ea. Forma și mărimea ochilor pot indica trăsături de personalitate.

Ochii în formă de migdală

Oamenii disciplinați, ponderați și ancorați în realitate au acest tip de ochi. Sensibilitatea și emotivitatea sunt caracteristici pe care le întalnim printre cei ce au ochii în formă de migdală.

Ochii rotunzi

Persoanele cu ochi rotunzi trec de la o stare la alta foarte ușor, spun ceea ce gândesc și tind să dramatizeze situațiile. Sunt persoane atrăgătoare, sociabile, impulsive și creative.

Ochii apropiați

Acest tip de ochi descrie oamenii ce se afundă în studiu, ce se concentrează asupra esenței vieții. Se enervează ușor pentru că nu tolerează să fie deranjați de la ritmul lor. Oamenii cu ochii apropiați nu suportă schimbările de temperatură și traficul aglomerat.

Ochii depărtați

Persoanele cu ochii depărtați sunt relaxați, toleranți și se adaptează oricărei situații. Viața e doar un joc pe care ei îl joacă cu placer datorită intuiției și creativității de care dau dovadă.

Ochii înfundați în orbite

Oamenii ce au astfel de ochi tind să observe toate detaliile, să trăiască intens și să se adapteze repede. Vom întâlni astfel de persoane lucrând în domenii ca publicitate, jurnalism, design etc

Ochii ascendenți

Persoanele cu ochi “ca de pisică” sunt curioase, optimiste, oportuniste și determinate.

Ochii descendenți

Pesimismul și  descurajarea caracterizează persoanele ce au ochii lăsați spre colțurile exterioare.

Ochii mari

Indică oamenii calzi, curioși, creativi și inteligenți.

Ochii mici

Persoanele perfecționiste, ce văd cele mai mici detalii au ochii mici.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!