Ce filme de dragoste poţi vedea în 2014 la cinema

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 15:50

Dragoste, sex, scene incitante. Toate se vor găsi în filmele anului 2014. Uite ce producţii cinematografice poţi urmări anul acesta la cinema!

Brightest star

O poveste clasică de dragoste, în care tânărul, părăsit la începutul filmului, născoceşte un plan să-i recâştige dragostea femeii, însă descoperă că se află abia la începutul drumului în viaţă. Un film lejer de urmărit într-o seară cu iubitul sau prietenele. Va rula în cinematografe de la sfârşitul acestei luni.

That awkward moment

Un film pentru cei care ştiu să ia viaţa amoroasă şi în glumă atunci când este cazul. Este prezentată povestea a trei bărbaţi care se trezesc în relaţii de cuplu, însă se întreabă dacă ar trebui să mai continue sau nu. Şi acest film apare în cinematografe de la sfârşitul lunii ianuarie.

Winter’s Tale

O poveste de iarnă, însă fără să fie vorba de sărbătorile de Crăciun. Un hoţ care se îndrăgosteşte de o moştenitoare a unei mari averi, însă ea moare, iar el află că se poate reîncarna… şi pleacă s-o caute în întreaga lume. O poveste inedită, de dragoste adevărată. Apare în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, în februarie.

Endless Love

O romanţă inspirată de Romeo şi Julieta ai lui Shakespeare, însă adusă în zilele noastre. Părinţii lor încearcă să-i ţină departe unul de celălalt din cauza diferenţei de statut social. Apare tot în preajma Valentine’s Day.

Maleficent

Povestea frumoasei din pădurea adormită, spusă din punctul de vedere al vrăjitorii rele… Întâmplările grele prin care a trecut vrăjitoarea de s-a înrăit atât de tare, un basm realizat într-un mod de-a dreptul inedit. Ce poate fi mai romantic de atât? Filmul apare la sfârşitul lunii mai.

The Fault in Our Stars

Doi tineri total aparte, dar care se îndrăgostesc într-unul dintre cele mai nefericite locuri – la un grup de suport pentru bolnavii de cancer. Ea are un companion permanent – un rezervor de oxigen, iar el un picior prostetic. Şi totuşi dragostea lor este uimitoare… Vei putea vedea filmul în cinematografe începând cu luna iunie.

Descopera si cele mai frumoase filme de dragoste din istorie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!