Aplicația care îți arată dacă persoana care îți scrie este îndrăgostită de tine

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 10:57
O nouă aplicație mobilă scanează în secret mesajele pe care le primești de la partenerul tău, pentru a afla dacă este într-adevăr îndrăgostit de tine sau este vorba doar despre tensiunea sexuală.

„Crushh” utilizează algoritmi și tipare pentru a afla cât de mult te place cineva – poți testa aplicația chiar și pe conversațiile cu mama ta. De asemenea, aplicația își arată cum s-a schimbat scorul relației cu persoana iubită și chiar te avertizează când ești pe punctul de a te despărți de cineva.

Aplicația dezvoltată la New York ia în considerare frecvența mesajelor, reacțiile și emoticoanele folosite. Totodată, „Crushh” ține cont și de diferențele demografice. Spre exemplu, știe că în cazul persoanelor în vârstă este mai puțin probabil să comunice prin emoticoane.

Scorurile mai mari de 2,5 sugerează faptul că persoana respectivă te place mai mult decât o placi tu, în timp ce scorurile mai mici de 2.5 sugerează contrariul. Un scor de 2,5 arată faptul că vă placeți (sau nu) în mod egal.

„Este ca și cum ai avea propriul asistent sau calculator de dragoste care înțelege cum comunică oamenii și pot traduce sentimentele pentru tine”, explică dezvoltatorii aplicației.

„Nu contează dacă ești singur, într-o relație sau căsătorit – aplicația noastră funcționează pentru oricine folosește mesajele text ca mod de comunicare”, au adăugat aceștia.

Dezvoltatorii aplicației spun că pe viitor vor să le ofere oamenilor sfaturi despre cum pot să își îmbunătățească relațiile, iar în prezent lucrează deja cu sociologi și psihologi.

Citește și – Mesajul ascuns din logo-ul Google

Citește și – De ce sunt femeile mai dependente de telefon decât bărbații

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!