3 comedii noi pe care merită să le vezi

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 27 septembrie 2019, 15:27

Pentru că finalul de săptămână este momentul ideal pentru puţină relaxare, azi îţi propunem trei comedii noi, pe care merită să le vezi alături de cei dragi.

Cealaltă femeie, cu Cameron Diaz

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, Carly (Cameron Diaz) se hotărăşte să-l părăsească imediat. Dar, după ce o cunoaşte accidental pe soţia înşelată, Kate (Leslie Mann), realizează că are destul de multe lucruri în comun cu ea şi ajung să fie prietene. În acest triunghi amoros intră apoi o nouă iubită de-a bărbatului, Amber (Kate Upton), iar femeile hotărăsc să se unească împotriva iubitului infidel şi să-i dea o lecţie.

Sex Tape, cu Jason Segel

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) au o căsnicie frumoasă, de mai mulţi ani. Cu toate acestea, ei se hotărăsc să se filmeze în timpul unei partide de sex, pentru a-şi condimenta puţin relaţia. Când înregistrarea riscă să devină public, cei doi pornesc într-o misiune complicată şi amuzantă, pentru a-şi recupera filmuleţul.

Din greşeală împreună, cu Adam Sandler

După o întâlnire nereuşită, Lauren (Drew Barrymore) şi Jim (Adam Sandler), ambii părinţi singuri, hotărăsc că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt şi nu are rost să se mai întâlnească. Asta până în momentul în care soarta îi aduce din nou împreună, într-un resort de lux din Africa.

Tu ce comedie bună ai văzut ultima oară?
Foto: prieteni la film, Shutterstock

 

Vezi și topul celor mai bune filme de comedie din toate timpurile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!