Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”Pro TV a anunțat cele 12 vedete ale sezonului 2

De Unica.ro, pe

Pro TV a anunțat cine sunt cele 12 vedete care participă la reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2. Concurenții trebuie să facă față multor provocări în jungla din Republica Dominicană.

Pro TV a dezvăluit numele concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cel de-al doilea sezon, care va fi prezentat de Cabral Ibacka și Adela Popescu, vine cu provocări extreme pentru concurenți. Departe de casă, izolați, fără acces la telefon sau internet, fără hrană, aceștia sunt nevoiți să trăiască sub cerul liber într-o jungă plină de animale și insecte, și să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Vedetele care luptă pentru titlul de Regele sau Regina Junglei sunt actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri. Aceștia se confruntă în junglă cu teama de înălțime, claustrofobie, frica de spații întunecate, dar și cu supraviețuirea printre șerpi, șobolani, tarantule, gândaci și viermi. De asemenea, concurenții vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit.

Cele 12 vedete care participă la reality show-ul filmat în jungla din Republica Dominicană sunt Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant), potrivit protv.ro.

Citește și: Theo Rose, prima reacție la valul de critici despre noua relație: „Stau și încasez”

Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Maria Constantin, atac de panică la „Splash! Vedete la apă”. Antrenorul vedetelor: „Are niște traume!”

Vlăduța Lupău a născut! Ce nume special a primit bebelușul. „Te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit”

Cabral și Adela Popescu, declarații despre reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei, a declarat Adela Popescu.

Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!, a spus Cabral. 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!