Ce spune culoarea lenjeriei despre tine

De Adina Radu, pe

Personalitatea erotică a unei femei începe cu lenjeria ei intimă, în special cu culoarea ei. Psihologul Donna Dawson spune că lenjeria intimă arată ce fel de amante sunt femeile. Cele mai multe femei aleg lenjeria de culoarea pielii și evită culoarea albă. Vânzările de lenjerie intimă de culoarea bej sau nude au crescut cu aproximativ 40% în ultimii 5 ani.

De ce renunță femeile la lenjeria roșie, neagră sau viu colorată? Cel mai probabil sunt influențate de vedetele ce promovează acest tip de desuuri.

Lenjeria de culoare roșie arată că femeia respectivă este pasională, dinamică și energică. O astfel de femeie va spune exact ce gândește și nu se va teme să-și ceară drepturile. Defectul femeilor ce poartă lenjerie roșie este că exagerează și au tendința să dramatizeze.

Lenjeria de culoare neagră este purtată de femeile cu personalitate puternică. Astfel de femei sunt pasionale, dar ceva mai complicate.

Lenjeria de culoare roz arată femeia romantică și senzuală. Este femeia care caută mereu afecțiune, e feminină, delicată și va aștepta ca bărbatul să aibă mereu inițiativa.

Lenjeria de culoare albă indică femeia ingenuă, dar cu minte deschisă. În dicționarul sexualității, acest tip de femeie intră în secțiunea student.

Lenjeria foarte colorată (galben, verde, portocaliu) este purtată de femeia plină de vitalitate și energie, este femeia jucăușă.

Lenjeria de culoarea pielii arată femeia prietenoasă, echilibrată și cu picioarele pe pământ.

Femeile care nu poartă lenjerie au o viziune foarte deschisă asupra vieții, dar și a sexualității.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!