Ce semnificație a avut costumul impresionant al lui Katy Perry de la concertul One Love Manchester

De Ioana Tătaru, pe
Cântăreața internațională Katty Perry a participat la concertul caritabil, One Love Manchester, concert al Arianei Grande, care a avut loc duminică seară în Manchester cu scopul strângerii de fonduri pentru victimele atacului terorist de pe 22 mai.

Katty Perry a purtat un costum imprimat cu fotografiile victimelor care au murit pe 22 mai

Katty Perry collage

Vedeta a purtat un costum alb pe care erau imprimate fotografiile victimelor care au murit pe Manchester Arena pe data de 22 mai. Micile fotografii puteau fi văzute pe gulerul artistei, la încheieturi și pe spate, aranjate sub forma unei inimi.

 

 

 

 

Katty Perry

(Cele două cântece interpretate de Perry în timpul concertului caritabil au fost o versiune acustică a hitului său, “Part of Me”, dar şi single-ul “Roar.”)

 La concertul One Love Manchester au participat 50.000 de oameni, printre aceştia şi mulţi dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

Alături de Ariana Grande, pe scenă au urcat trupe și cântăreți precum:  Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, şi Little Mix, precum și fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher.

Foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Citește și: Ellen DeGeneres și Katty Perry au sărutat o fată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!