Ce înseamnă dacă ți se văd tendoanele pe gât

De Adina Radu, pe

Fizionomia este practicată încă din antichitate. Deși acum mulți o consideră o pseudoștiință, ea revine an de an în analiza psihologilor. Corpul nostru ne poate da de gol asupra unor trăsături de caracter.

Un gât lung și subțire este semn al unui om timid și invidios. Persoana ce are un astfel de gât este lăudăroasă și mândră.

Citește și Ce înseamnă când ți se văd tendoanele pe antebraț

Un gât relaxat indică oamenii ce îți pot face rău, iar un gât cu tendoane vizibile arată persoanele inepte și greu de învățat. Nu ascultă la ce spun ceilalți și le vor lipsi chibzuirea. Sunt genul de oameni  ce vor avea accese de furie și un temeperament vulcanic. Venele ce se încolăcesc vizibil pe gât arată același lucru ca tendoanele.

Din punct de vedere medical vorbim de mușchiul platisma (mușchiul pielosul gâtului) ce se separă o dată cu vârsta, asemenea foiilor de ceapă lăsând la iveală cele două tendoane inestetice, dar și gușa sau bărbia dublă. Vei simți acțiunea acestui mușchi ori de câte ori vei coborî mandibula și ori de câte ori vei rânji.

Pentru ca acest mușchi să nu se separe vom face exerciții simple zilnic pentru a întări muschiul platisma: sărutul tavanului, relaxarea limbii în afara gurii, mestecat în gol cu capul orientat spre tavan etc.

Persoanele mai slabe au de obicei aceste tendoane la vedere indiferent de vârstă.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!