Ce înseamnă daca ai alunițe pe buze

De Adina Radu, pe

Alunițele sunt semne pe care le găsim pe toată suprafața corpului. În astrologia chinezească și indiană, alunițele sunt văzute ca reprezentări ale destinului unei persoane. Se crede, că în stadiul fetal, planetele lasă amprente sub forma de alunițe. De exemplu: Saturn este responsabil pentru alunițele negre, pe partea stângă a corpului dacă este vorba de un fetus feminin și pe partea dreaptă dacă vorbim de un fetis de sex masculin.

De-a lungul timpului s-a dezvoltat arta de a ghici, de a găsi semnificațiile alunițelor pe corpul uman sub forma unei adevărate științe: moleosofia.

Alunițele pe buze sunt destul de rare, iar cele din interiorul buzelor și mai rare. Iată o listă a caracteristicilor persoanelor cu astfel de alunițe.

Alunițele pe buza superioară la un bărbat arată sociabilitate, sex appeal, carismă și dar oratoric. Pentru o femeie, alunițele pe buza superioară indică iubirea de lux, de avere. Astfel de femei sunt foarte atrăgătoare, cu vorba dulce și extrem de senzuale.

Alunițele pe buza inferioară arată un bărbat calm, cald, pașnic care va face avere la bătrânețe. O femeie cu astfel de alunițe va fi iubitoare de tot ce este frumos și nu se va mulțumi cu un singur bărbat.

O aluniță pe interiorul buzei superioare va arată un bărbat preocupat de ocultism și spiritualitate și o femeie virtuoasa și foarte religioasă.

O aluniță pe interiorul buzei inferioare indică persoanele care iubesc mâncarea. Un bărbat cu astfel de alunițe va iubi alcoolul și limbajul vulgar. O femeie cu alunițe pe interiorul buzei inferioare va fi sarcastică și va avea ca vicii țigările și băuturile alcoolice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!