Ce i-a răspuns Steve Jobs unui angajat care s-a plans că are salariul prea mic

De Mihaela Dobre pe
Steve Jobs a fost unul dintre cei mai controversați președinți de companii din SUA, iar o poveste spusă recent de unul dintre foștii săi angajați prezintă modul în care co-fondatorul Apple considera că trebuie tratați angajații companiei.

Citește și – De ce oamenii de succes îmbracă mereu aceleași haine

Evan Doll este cel care a dezvoltat celebra aplicație Flipboard, el lucrând în cadrul companiei Apple timp de șase ani, în perioada 2003 – 2009, perioadă în care a avut numeroase ocazii să interacționeze cu CEO-ul companiei.

Prin intermediul Twitter, Evan Doll a povestit o parte a unei ședințe la care a participat Steve Jobs și în cadrul căreia a fost întrebat de unul dintre angajații Apple de ce inginerii software sau hardware nu sunt plătiți cu salarii la fel de mari precum cei de la Google. Iată care a fost răspunsul lui Steve Jobs:

„Începuse să povestească faptul că alte companii din Silicon Valley plătesc mai bine. Jobs pur și simplu stătea pe loc, cu mâinile încrucișate și capul aplecat spre podea, ascultându-l pe angajatul său. Nu a avut nicio reacție până când inginerul nu a terminat ce avea de spus.

Într-un final, Steve Jobs a spus: „Ei bine, consider că Apple oferă salarii corecte și este o companie la fel de competitivă ca oricine din industrie. Dacă nu ești de accord, probabil ar trebui să vorbești cu managerul tău să afli de ce nu valorezi mai mult””, a scris fostul angajat Apple pe rețeaua de socializare.

Citește și – Întrebarea lui Steve Jobs pe care ar trebui să ți-o adresezi în fiecare zi

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro