Ce a descoperit un bărbat pe contul de Facebook al soției sale

De Unica.ro pe
Un bărbat din Georgia, SUA, a făcut o descoperire șocantă după ce soția lui și-a uitat deschisă aplicația de Facebook. Nu a bănuit nicio clipă ce adevăr crunt ascundea femeia, de aproape un an. 

Seth Megow, în vârstă de 34 de ani, și soția lui s-au căsătorit pe vremea când aveau 19 ani. Erau tineri, dar își doreau să fie împreună și o vreme au fost foarte fericiți, după cum a mărturisit bărbatul. De-a lungul anilor, cei doi au devenit părinții a patru copii, dar după ultima sarcină, lucrurile au început să se schimbe.

familie facebook

Pe Facebook, soția lui ascundea un adevăr șocant

Deși a văzut că soția lui, Crissy, își schimbase atitudinea, Seth nu a bănuit despre ce era cu adevărat vorba. Aceasta a început să lipsească tot mai mult de acasă și să își schimbe parolele de pe rețelele de socializare, dar într-o zi a uitat să-și închidă contul de Facebook, potrivit libertatea.ro.

Când a intrat pe profilul ei, bărbatul a descoperit că mama copiilor lui îi era infidelă de aproape un an. A fost șocat să citească toate mesajele care dezvăluiau aventurile femeii.

„În acel moment, mi-am dat seama de gravitatea lucrurilor. S-au întâmplat multe lucruri. Explicația ar putea fi că ea a suferit de depresie postnatală și s-a luptat cu abuzul de substanțe, lucruri care ar fi putut duce la gestul ei”, a spus bărbatul.

Deși soția lui plecase de acasă, o perioadă a sperat ca lucrurile între ei să se rezolve și nu a putut spune nimănui ce trăia de fapt până a fost sigur că nu se mai poate repara nimic. Până la urmă au divorțat, iar el le-a acordat toată atenția celor patru copii, pe care a decis să îi crească singur.

„În ciuda lucrurilor prin care au trecut, copiii privesc cu optimism lumea. Sunt mândru de asta„ a mai spus Seath Megow.

Sursă foto: Facebook

 

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere