Dragostea exista! S-au căsătorit la 20 de ani de la prima lor întâlnire de la grădiniță

De Adina Radu, pe
Matt Grodsky a știu că soția sa, Laura Scheel este aleasa sa din momentul în care s-au cunoscut acum 20 ani, la grădiniță.

Cei doi au început să fie împreună încă din timpul liceului. Cei doi nu au ținut legătura în perioada școlii generale, dar, printr-un prieten comun, au reușit să se revadă.

Cuplul a rezistat probei timpului, căci cei doi au umat facultăți în state diferite. Matt și Laura au avut o relație la distanță.

Matt i-a dedicat soției sale o postare pe Instagram în care a reamintit că, la grădiniță a declarat în fața clasei că, într-o zi o va lua de soție pe Laura.

A post shared by The Way We Met (@thewaywemet) on

În mai 2015, Matt s-a ținut de cuvânt și a cerut-o de soție pe Laura exact în locul unde s-au întâlnit prima oraă, la grădiniță.

“M-a tot întrebat de ce sunt anxios pe drumul către grădiniță. Eu îmi tot verificam buzunarul pentru a vedea că inelul e tot acolo. Am coborât pe un genunchi, în timp ce fratele meu ne făcea poze. Laura a fost șocată. I-am spus de ce vreau ca ea să devină soția mea și ea a zis Da.”

Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2016.

Sursa foto 123rf

Citește și Mireasa a murit într-un accident, iar mirele s-a căsătorit cu femeia de la volan. Sentința judecătorilor în acest caz

Citește și Soțul miliardar i-a spus că este o norocoasă că s-a căsătorit cu el. Răspunsul femeii este de neprețuit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!