Spune-mi ce brad ai ales, ca să-ţi spun ceva deocheat despre tine

De Trombon.ro, pe

Alegerea unui brad de Crăciun poate spune multe despre o femeie. În primul rând, dacă îl cumperi tu înseamnă că eşti cât de cât independentă. Stăpână pe tine şi pe viaţă ta.
Dar să vedem ce spune bradul despre implinirile tale trupeşti.

Bradul mare şi frumos face sângele vârtos

Ai ales unul de 2 m, extrem de verde, poate de import, cu ramurile impecabile ? Ştii exact unde o să-i atârni fiecare glob din colecţia ta ? E clar. Eşti o femeie care vrea să fie dominată şi visul ei cel mai arzător e să-şi „servească” masculul cu ce-i trebuie lui mai mult.

Eşti femeia cea mai banală, dar nu dispera. Bradul tău va fi cel mai mare din cartier. Asigură-te însă că ai un suport suficient de încăpător pentru tulpina lui noduroasă.

E micut şi ofilit ? Asta e ! Decât nimic…

Ai ales un braduţ mai modest, cam de înălţimea ta, ponosit şi cam ofilit ? Sau, mai degraba, te-a ales el pe tine, căzându-ţi în cap în timp ce căutai în movila de brazi ceva care nu te-ar satisface cine ştie ce, dar să fie acolo, în casa ? Eşti femeia sătulă de bărbaţi, dar nu în sensul ala nesimţit. Ai mai fi dispusă să te încurci cu unul doar de dragul aparenţelor, să nu te întrebe prietenii dacă nu cumva eşti lesbiană.

În plus, cunoşti probabil avantajele unei relaţii cu un bărbat, mai ales în privinţa sănătăţii fizice şi mintale. Ai ajuns să crezi că un bărbat e ca o cură de 10 zile cu B12. În pat eşti adepta poziţiei lebăda, în sensul că nici moartă n-ai scoate un sunet.

3 la zece mii ? Sau mai bine de doi lei ?

Ai ales cel mai ieftin brad din piaţă ? O să-l împodobeşti cu beteala pe care o ai de 15 ani şi cu aceeaşi instalaţie veche ? Eşti o femeia credincioasă, care ţine la tradiţie şi e foarte atentă cu cheltuielile. Asta înseamnă însă că ai acelaşi bărbat, tot de 15 ani şi îi aloci doze exacte de tandreţe. Totul seamănă cu o otrăvire cu arsenic, numai că n-ai reuşit să-l dai pe spate, ci i-ai crescut toleranţa la farmecele tale.

Eşti femeia-fluviu, care se scurge pe lânga pasiune, înecându-şi partenerul în malul nesecat al mângâierilor sale uniforme. Într-o zi o să vii cu bradul acasă şi o să descoperi că bărbatul tău e cu o crăciuniţă în pat, a legat-o cu beteală şi o muşcă de globuri.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!