Cum îl anunți că ești însărcinată? 8 idei haioase

De Baby pe

Tocmai ai aflat că ești însărcinată. Felicitări! Ce bucurie! Primul lucru pe care îl dorești este, probabil, să-l anunți pe viitorul tată.
Dar cum? Ar fi interesant s-o faci într-o manieră originală pentru a-i face o surpriză plăcută.
Și, peste ani, vă veți aminti cu emoție de acest moment important. Iată câteva idei:

Jocul „rece, cald, frige…“
Într-un moment de liniște, spune-i că un mic cadou ascuns îl așteaptă. Propune-i să-l caute și ghidează-l prin cuvintele rece sau cald, așa cum te jucai când erai mică. Când se apropie de tine și mai ales de burtă atenționează-l că frige.

Trimite-i un pachet special la locul de muncă

Cumpără o păpușică și o mașinuță, și livrează-le cumva la biroul lui. Fără îndoială, pe moment nu va înțelege mesajul la care tu te-ai gândit, acela de a-i sugera că va fi tată de fetiță sau de băiat, dar poate îi dau colegii o mână de ajutor în a-l descifra și-l vor felicita. Amintire de neuitat, nu-i așa?

Pregătește un cadou inedit
Născocește un pachețel care te duce cu gândul la naștere și care conține de exemplu, o pătură, o suzetă, scutece, un autocolant „Bebe la board…“. Pregătește-i cina lui preferată, la lumina lumânărilor și adu-i cadoul împachetat frumos. Nu uita să captezi într-o fotografie imaginea viitorului tată la vederea conținutului.

Mesaj printr-un tricou personalizat
Este foarte ușor în zilele noastre să imprimi tot ce vrei pe un tricou: o fotografie, un mesaj, un desen etc. Poți să aplici de ex. o fotografie cu ultrasunete, sau un mesaj de genul: „în curând, tată!“. Lasă-l prin casă, într-un loc  pe care nu-l poate rata.
Vezi mai multe idei pe baby.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro