Animal X: Aniversează 13 ani de la înfiinţare pe un covor de iarbă

De PR, pe

Băieţii de la Animal X au revenit în forţă şi sunt puşi pe fapte mari! Dacă în martie le-au arătat fanilor o nouă baladă care le-a adus în timp record peste 1.600.000 de vizualizări pe YouTube, „Doar tu şi eu”, iată că luna mai este şi ea plină de surprise şi evenimente unul şi unul pentru fanii celor 5 membri ai trupei: Hienă, Vierme, Tzapu, Martzianu şi Greiere.
În cei 13 ani de activitate, trupa Animal X s-a reinventat, fără a se încadra într-un singur stil muzical, abordând o fuziune de stiluri pornind de la pop rock şi rock alternative şi până la drum and bass, dubstep şi electro. Acum se pregătesc intens pentru aniversarea celor 13 ani, ce vor fi marcaţi printr-un concert în clubul Tribute.

Pe 17 mai, la ora 22, trupa va susţine concertul, iar membrii nu vor apărea pe un covor roşu, ci pe unul de iarbă, aşternut pe asphalt din stradă şi până la intrarea în club.
Pentru deschidere au pregătit ceva cu totul special: o trupă pe care o susţin şi o recomandă, Classic Beat Orchestra, ce va susţine un recital de muzică clasică în ritmuri etno-jazz şi dub-step.
La miezul nopţii îşi vor pune o dorinţă şi vor sufla în lumânările din brioşe împreună cu toţi cei prezenţi alături de ei, după care vor cânta într-un concert în care se vor reîntoarce în 1999 şi vor străbate timpul muzical până în 2012.
Şi asta nu e tot! Animal X încheie luna mai cu un alt eveniment de amploare: pe data de 25 vor susţine un concert în aer liber în cadrul Recicloniada ediţia a III-a.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!